Neviem, ze ci mi niekto moze vobec odpovedat, ale mala som tak katastrofalny sen, nemozem nan prestat mysliet. Co to moze znamenat? Ako sa toho zbavit?
Bola som muz v tom sne, i ked som to nevedela. Strasne ziarliva na moju priatelku. Flirtovala rovno predomnou vo fitnesku. Tak som si ju zavolala na bok a zacala ju spovedat a vadit sa s nou, ale dost agresivne. Az to prislo do toho, ze som citila, ze sa ma boji a tym som ziskala "uzasnu" silu nad nou a zacala som ju bit. A posledna rana bola, ked som ju schytila a hodila do stola. Ona vletela hlavou rovno do hrany/ kraju a rozrazila sa jej hlava a vtedy som ju vyslovene odlepila z toho stola a videla krv a uvedomila som si, ze som to prehnala, ale uz bolo neskoro. To dievca umieralo a na to som sa zobudila. Nechapem, ze preco som bola muz. A preco som bola nasilna, ked v normalnom zivote nepocitujem potrebu sa bit, alebo vobec, nepocitujem agresivitu voci nikomu. Cvicim yogu a som dost spiritualne zalozena, ale tento sen ma polozil.
Ak niekto ma nejaky vyklad sna, please napiste.
ninka
hrozny sen
Nie kazdy sen musi nieco znamenat, nocne mory su bezne :-)
ja ti len k tomu viem povedat par slov,napriklad velakrat stretavame v meste ludi,ktorych ani nepozname,ani si ich nevsimneme ale sniva sa nam o nich a potom v tom sne nevieme ze o koho ide...a mozno v tvojom pripade,si ani nepostrehla,ze niekde si videla nejaku scenku 2 ludi,ktory sa apriklad hadali,a tvoja mysel si to uz sama dotvori...alebo skus snar