Prosím prosím všetkých, aby mi poradili ako schudnúť do apríla!!=/(Moje miery sú: 87-68-99 vazim 61 a výška 170)Mám postavu hrušky a vsemozne sa snažím schudnúť,ale volako to nejde!Chcem zacat plavat 2x do tyzdňa.Myslíte, že to pomôže?!Ďakujem za príspevky!!
Schudnúť do plaveckého!!=/
kurnik mat tvoju vahu a miery tak som happy a idem raz za tyzden do fitka kied uz tak.... jedne co ti treba je dat dole takych 10cm z bokov a to je vsetko. si kup neaky krem (napr. good bye cellulite, my siluette) a raz za cas si zabehaj a mas pokoj. Az na tie boky mas idealnu postavu ale pokial si typ hrusky tak to velmi nezmenis, pokial ano tak by si musela vela schudnut aby si stratila vsetok tuk a islo by nakoniec i boky ale zbytocne by si sa dobabrala a vyzerala ako anorekticka.
PROSSIIIIMMMM!!!!!!!!!!!!!=/
JUUUJ....aky je tu niekto vtipny!!!!=/
chod do fitneska par krat ... a mozes sa tam raci prestahovat xD
no dakujem...ale je toho tam kopu...a tu taktiez tak kto sa ma v tom vyznat?!=//
Zadaj si do vyhľadávania slovo chudnutie a vyskočí ti mnoho príspevkov, ktoré si môžeš prečítať. O chudnutí je tu toho popísaného dosť. A čo sa týka plávania, to ti neuškodí, pohyb je vždy prospešný.