Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Clotrimazolum

Príspevok v téme: Clotrimazolum
ema

ahojte, baby prosim odpovedzte mi, ak mate skusenosti s clotrimazolom, ja som nikdy nemala zapal a preto neviem, ci priznaky su normalne alebo nie. Takze o zavedeni do posvy som citila palenie ako keby mi horuci vytok vytekal z posvy, ale pritom som bola sucha. rano som zistila ze mam nohavicky uplne biele, ako keby mi vytiekol z posvy ten skrob z tej vaginalnej tablety. Je to normlane? a posledna otazka, mohol mi vytok z posvy po tablete, ktory vyteka v noci nejako poskodit sliznicu v konecniku? lebo brala som ich ztial len dva krat a dva dni uz som mala problemy pri stolici - bolest a po stolici palenie a svrbenie. Tak ma zaujima, ci to moze byt z toho alebo mam hladat inu pricinu, dakujem vam.

babuš

Mierne pálenie je normálne, biely výtok tiež - to vytekajú zvyšky rozpustenej tablety.
To pálenie a svrbenie v okolí konečníka nie je z tablety, ale je spôsobené kvasinkou - na ktorú sa pravdepodobne liečiš. Bolo by vhodné ku tabletám pridať aj masť, napr. Candibene a natierať okolie pošvy až po konečník.