Poradiť s výtokmi

Príspevok v téme: Poradiť s výtokmi
broma

Chcela by som sa s vami poradiť. Už asi 2 roky mávam výtoky. Stáleho sú roôzneho charakteru, ale najčastejšie biele, husté bez zápachu. Keď ma začali svrbieť šla som k lekárovi, prestali po vaginálnych čapíkoch asi týždeň a znovu začali, už bez svrbenia. Chem len vedieť, že či aj vy ostatné holky máte výtoky a čo s tým robíte. Mňa nebaví chodiť k lekárovi každý mesiac s tým istým a sťažovať sa mu keď má nič nebolí, nepáli a nesvrbí. Len chcem vedieť, že či je to aspoň trochu normálne a bežné u žien. Ďakujem za odpovede.

jupinka

no vytok...jasom mavala husty taky tvarohovity vytok bez zapachu...neskor to aj svrbelo..mavala som to velmi dlho a tiez som stale bola u doktorky..dala mi nieco pomohlo na tyzden a bolo to tu zas...neviem co tomu pomohlo ale zrazu to nemam az take..mam vytok ale nie taky husty llen mierne...ale stale mam pocit nejakeho zapalu alebo tak...neviem no...uvidim co bude ale velmi by som sa chcela toho uz konecne zbavit :-(

lilinka

Biele bezfarebne vytoky bez zapachu su v urcitej miere normalne, ma ich kazda. Ak ti robili kultivaciu a nezistili nic, je to v poriadku.