pupok a hygiena

dominikakosice

no preco si tam nechcela pustit priatela ako ze si si myslela ze nemas dobre ho umyty tak bude smrdkat ?:)myslim ze to az tak nieje citit to az ked tam das nieco dnu napr tu vatovu tycinku no ja mam 1,5cm pupok vies a ja ked dam dnu vat tycinku a roztiahnem ho trosku tak vidim ako ho mam zauzlene taku gulicku mam uzol a jasne ze je to citlive tak musis jemne no a napr ja tam dam normalne mydlo a vyplachnem poriadne takze asi mas rosku hlbsi ako ja no skus neakym cajom bililnkovym alebo tak a vies co som est epocula ze za 5000 sa da obnovit pupok podla predstav to je plastika :) co ssa clovek nedozvie na nete takze ked uz nebudes vedit rady tak si das urobit plytsi a bde to xexe :D alebo skus sa poradit s lekarom ale on asi ti len povie ze ho mas cistit ze to je normalne predsa sa clovek poti a je to kozny zahyb ...skus s neakym cajom alebo olejcekom pre babatka z lekarne:)

vlaranka

ahoj,dokazem ju tam vopchat nadoraz, ale strasne to boli ked sucham.citit pach,ale s mydlom som to neskusala,s nicim hustym nechcem,lebo ak tu tycinku natisnem nadoraz do zahybu az "na dno",tak pochybujem,ze to cistou vodou odtial oplachnem. Mozno vyskusat nieco ako cistiacu vodu alebo take nieco?na makeup? husta konzistencia neprichadza do uvahy,nic gelove,to nevyplachnem.
vcera mi to vadilo,hned panika,ked ma tam chcel priatel bozkat. nikdy som si nie ista,ako to je, hoci si to aj "poriadne", vramci moznosti ocistim.
hlbka asi 1,5 ako ty,mozno trochu viac,ale tak uzko :-)))
ako to riesis?

dominikakosice

ahoj vlaranka a ked tam das vatovu tycinku tak ti tiez smrdi trosku ?:) vraj to je normalne heh no a nevidis si koniec ked tam das vatovu tycinku ? ja ked tam dam prst tak cistim koniec asi taky je 1,5cm no skus aj vatovou tycinkou ale jemne a skus ju trosku namydlit a potom poriadne vyplachni vodou aspon ja to robim alebo dam na tycinku trosku sprchoveho gelu

vlaranka

ja mam pupok tiez hlboky a rada by som si ho poriadne vyumyvala,ale ked do neho idem vatovou tycinkou, tak to boli, ak to robim len jemne,tak neumyjem vsetko, lebo hlboko to uz boli a prst tam ani zdaleka nevopcham. tiez sa s nim natrapim.
len ma zaujima, s cim ho umyvate vy.s cim mate dobre skusenosti? niekto pise s alpou,ale to sa mi nezda.
poradte, prosim. vdaka

madman

jaaj, ale to sa neboj, ked ti z toho nic nevyteka, tak sa nic nedeje. hlavne ho cisti a tuto temu nerozoberaj na prvom rande.

dominikakosice

madman heh mas pravdu :D ale tak mna to teraz neako chytilo :Dvies lebo kamosk ajedna mala tam infekciu dnu a jej vytekal hnis z toho tak preto ma to teraz tak zaujima :)ale dik za odpoved :)

madman

mne pride az stupidne sa o tomto bavit. len si neumyvas pupok a to je cele. tieto problemy som mala naposledy, ked som bola mala a prestala ma umyvat mama a samu ma nenapadlo v pupku sa vrtat. jasne, ze si ho mas umyvat, ja ho mam tiez hlbky, ale staci na to vlastny prst. toto mi pripomina chlapov, ktorych nenapadne, ze kentus z pod predkozky sa umyva ...

dominikakosice

minco diky moc v pohode pracuj pekne ja mam este prazdniny dakujem ze si odpisal a keby to bol hnis tak co to by asi malo aj neaku farvu alebo nieco nie ?

minco

Písať môžem až večer skôr v noci skôr nestíham.Pracujem, ale podľa toho,čo píšeš, nie je to nič neobvyklé. Z času na čas to má každý človek. pokožka, potenie, kožný maz.Kombinácia týchto faktorov...Ak stihnem, napíšem ti ešte. Zatiaľ sa maj a Kľud.