pupok a hygiena

cistotnik

Uplne normalne veci tu riešite jak neviem čo.Nohy,uši,zadok,pupok-všetko to smrdí ak sa pravidelne nečistí a neumýva.Šak sme ludia potíme sa a máme bakterie tak čo sa ondiete.

nina-opica

Tak to je zaujímavé,mne sem tam tiež pupok zapácha.Nie je to veľmi cítiť,len keď sa v ňom povrtám.S nadváhou to asi nesúvisí.Pracujem v modelingu takže moja váha je o.k.Skôr asi naozaj tie hormony.Ja to mám skoro vždy,deď mi začne menzes.Do 3dní to samo odznie.Niekedy je vnútri taký začervenaný a príšerne ma vtedy svrbí.Tak neviem...držím všetkým palce:D

Lea-...

Tak mne niekedy,tak raz do mesiaca smrdí pupok tak ako syr niva,alebo tak podobne.A to sa umývam 3x denne a niekedy aj viac.A ozaj Vám ostatným ako smrdia pupky? Prirovnajte!Vraj to môže súvisie´t aj s hormonálnymi zmenami organizmu(menzes,menopauza atď).

lenba33

nejezte smradlavé veci bo sa to dostáva do brucha a to každý vie že pupok je prepojený s bruchom a s črevami. ale ked je niekto trošku vzdelanejší tak to by mal vedieť. Medicína to istí

katy 1972

Chcela by som poradiť tým,čo majú problém so zápachom z pupku.Nie je to hygienický problém ani problém nadváhy.Aj ten najštíhlejší a najčistotnejší človek môže mať takýto problém.Ak niekomu zapácha z pupku je to kvasinkový,plesňový alebo bakteriálny problém,ktorý vzniká z nadmerného potenia,napríklad teraz v lete ,ked sa potíte alebo pri športe.V pupku sa ukladá množstvo baktérií a plesní.Pomôže vám masť na lekársky predpis CLOTRIMAZOLUM alebo masť na volný predaj CANESTEN.Obe masti sú účinné a za dva dni je po zápachu,ale v lečbe treba pokračovať ešte aspoň tri týždne,dvakrát za deň to je ráno a večer si malé množstvo votrieť do pupku a je po probléme.Mne to velmi pomohlo!!!Je to ten istý problém ako ked žena má kvasinky v pochve,len toto je v pupku.Prajem všetkým, čo majú tento problém,rýchle uzdravenie!