Volakedy davno som napriklad pocas pitia 4 velkych piv isiel mocit aj 4-5 krat. Proste sa ta voda cezomna preliala velmi rychlo. V poslednej dobe (4 mesiace asi) to ale mam tak ze vypijem 2 piva (1liter) a nejdem mocit aj hodinu-dve. Alebo aj pred spanim ked sa napijem viac, tak idem az rano. A ani tolko naraz neviem vypit co niekedy davno - to som vypil aj 5-7 piv za vecer, krasne cezomna isli. To sa mi to dlho drzi v zaludku ci v crevach?
Vela pijem, malo mocim
mas nejaky problem s mocovym mechurom alebo s oblickami alebo s prostatou,myslim si ja.Tekutiny Ti zostavaju v tele.Nepribral si na vahe?Navstiv urologa.
mozno si si vycvicil mocovy mechur a zvlada teraz toho viac ;-)
Ale to je jedno ci sa jedna o pivo alebo mineralku. Proste na pive sa to najlahsie spozoruje - hocikto z nas vypije 3-4 piva za 1 vecer ked sa ide sadnut do restiky. Ja len nechapem kam to do mna ide a preco predtym som to vymocil tak po pol hodinke. A tak nejak mi to zacalo mam dojem po tom co som mal taku brusnu chripku.
ze pivo..... to mas ozajstny problem ked uz nevladzes vypit viac ako pretym,asi treba zmenit druh alkoholu,trebars vino....