ahoj. dnes u nas bola pani, ktora vraj odstranuje geopatogenne zony. ja vlastne ani neviem, o com to je.. zavolala ju moja mama, ktora bola u homeopaticky a povedala jej, ze je na tieto zony nachylna. no a ta pani mi zacala rozpravat o mojej povahe, o tom, ako riesim vztahy, dokonca, ze na mne sedi jeden profesor, a je to pravda.. odnikadial to nemohla vediet.. videla nas prvykrat v zivote a my ju.. rozpravala mi, ako mam riesit niektore situacie a tak..
ALE mam pochybnosti.. mam jej verit alebo nie? viete, som typ, ktory sa pri prvom styku s uplne cudzim clovekom vzdy zacervena (zrejme socialna fobia) a z toho mohla usudit, ze som si sebou neista a podobne.. ale na druhej strane tie ostatne veci neviem ako na ne prisla..
mate nejake skusenosti s tymito ludmi? pomohli vam? alebo naopak?
vdaka za vsetky prispevky :)
geopatogenne zony, liecitelia
hm, je to zvlastne, ale ja podobnym kecom neverim...
este jedna vec ma napadla.. napr. mi povedala, ze sa nemam bat maturit.. predtym som jej povedala, ze tento maturujem.. a podla mna sa kazdy boji maturit.. je sice pravda, ze ja sa ich bojim fest velmi, ale aj tak..
tak ja neviem, ci su to len ludia, kt. domyslaju a svojim rozpravanim a spravanim vas donutia tomu uverit, alebo je to fakt v nich...
ona tie veci hovorila s takou istotou, ze som normalne otvarala oci, co to rozprava...