Ahojte, priatelka bere mesiac yadine. Teraz mala tyzden prestavku. Dostala menstruaciu. A zajtra ma to zas cas to znova brat. bere to pravidele o 11:00. A ked to zacne brat zacne to ucinkovat vecer alebo az o tyzden ako prvy krat? Alebo ako to funguje? Nie je to pubertalna otazka. Mam cez 20. Len ma to zaujima.
Dakujem
Yadine a prestavka
extrem - nie :D
ak to začne brať od prvého dňa menštruácie, tak to bde účinkovať hneď, ak od druhého až piateho dňa menštruácie, tak až potom po siedmych dňoch, takže musí počkať na menštruáciu,a v prvý deň vziať tabletku a bude to účinkovať hneď
To:machulka006. To znamena ze bude musiet mesiac pockat. Dostat menstruaciu a potom zacat brat tabletky. A znova dalsich 7 dni co to zacne ucinkovat. Ked to bude bezpecne...Dakujem
extrem...lenže keď nevzala tabletky po prestávke, tak potom musí počkať celý nasledujúci cyklus a začať brať dalšie balenie až keď jej príde nová menštruácia - vprvý deň nech vezme novú tabletku - mimochodom, nech si tie tabletky kupuje dopredu, tak si zbytočne rozhasuje organizmus... neverím že Yadine neni v lekárni
Ona akurat po menstruacii nezobrala dalsiu davku. Caka ked bude v lekarni.A sex sme mali dva dni po menstruacii.
...Bez mojej ejakulacie :)
extrem -tvoja priateľka berie predpokladám hormonálnu antikoncepciu...keďže ju berie stále tak to účinkuje stále...a dokonca aj cez tú 7 dňovú prestávku...a po prestávke to zase len účinkuje keďže priateľka berie ďalej nový blister....sex môžte mať stále ak to berie správne a pravidelne
Ahojte, dakujem za odpovede. Vcera mala dvadni po menstruacii. A skusili sme sex.Ako dlho to ucinkuje po prestavke??Alebo ak to vobec tak ucinkuje..
priateľka je chránená stále...aj počas pauzy
Priatelka je chranena aj pocas tej sedemdnovej pauzy, stale. Takze bez obav.