ahojte.momentalne prezivam takze obdobie vo vztahu absolutne neviem na co som..som z toho maximalne zufala...nedokazem na nic ine mysliet nedokazem sa tesit ledva nieco zjem...uz ani spat poriadne nedokazem..stale myslim len na to ci ho stratim...a to si neviem predstavit...nic mi nepomaha :(
je mi vazne na nic...
no ja sa vam cudujem v 18-tich taketo depky z chlapov...a takto sa podcenovat pred nimi....
houps sorry preklep Hapacabanna
jeej dakujem Hacapabanna...si ma potesila...ale dalsieho chlapa nechcem radsej budem sama akoby som mala byt bez neho...a ci ma naozaj lubi???to uz ani ten nad nami asi poriadne nevie
nie urcite v tom ziadna ina nie je..to by sa mi potom ani do oci nedokazal pozriet a radsej by ma hned nechal ako takto kluckovat okolo toho.momentalne spolu chodime len nebudeme spolu tak casto dnes rano sme sa spolu bavili a povedal nieco v zmysle ved sme sa este nerozisli tak co sa tak velmi bojis...no vy by ste sa nebali na mojom mieste???este mi povedal ze sa nemam nanho teraz dako velmi viazat lebo vazne nevie co s nami bude...hlavne ze rano mi dal keksik do skoly objal ma a dal pusu aspon na lice.som bola dooooooost mimo...vazne neviem co si mysliet..ale kebyze to nechce dat opat dako dokopy tak uz asi davno drbe na mna.mam 18
Moja....aj ja som mala podobny problem...napisal mi raz sms,ze si dame pauzu,potrebuje si ulezat veci v hlave(hm,ale tam to bolo trochen ine,my sme mali stale v kuse nejake vazne problemy)a preto sa ani necudujem.Ja som z toho tyzden bola tk psychicky na dne,ze som pomyslal,ze zajdem psychiatrovi,nech ma niekde zavru a nech sa tam zblaznim.Ale nakoniec sme si dali hm ,,druhu sancu"a teraz je to uz dobre a dufam ze bude.Neboj,ono sa to nejak vyriesi ak ta naozaj uprimne velmi lubi.A ked nie,tak chlapov bude este habadej.Drzim palce :-)
a jaky ma vyznam sa takto trapit???co su to jediny chlapi na svete???? ked ti byvala vypisuje tak je to este nedozrete stena,znem cislo a mas pokoj
ja mam podobny problem...zerie ma to zvnutra, strasne sa preto trapim :( uz ma napadaju vselijake veci. este k tomu mu vypisuje byvala, ze bol pre nu nezabudnutelny chlap... :( och boze, nenavidim chlapov.
pocuj, nema ten tvoj inu? kolko mas btw. rokov?
preco nechodim s nim???ja s nim aj chodim do spolocnosti...lenze jeho kamarati ma nemaju radi a potom sa nejak prijemne pri nich necitim
a preco nechodis do spolocnosti s nim???kolko mate rokov mne pripada ze si este dost mlada,moc si to za to pripustas........
len ja si nedokazem predstavit zivot bez neho.ani on bezo mna ale boji sa ze to bude stale horsie a horsie medzi nami...neviem akosi ja som chcela byt s nim on viac s kamaratmi lebo ich ma vela a ja skoro ziadnych...dnes mi povedal ze si nevie predstavit ze budeme spolu ani ze nebudeme ze budem s inym a tak...ked ja ho tak hrozne milujem...povedal ze potrebuje cas si to trochu ulezat dufam ze to dobre dopadne lebo to neprezijem...