Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je mi vazne na nic...

monika9

niekedy si myslime ze rozchodom sa konci pomaly nas zivot ale to je hovadina....caka te este vela veci,vsetko zle je na nieco dobre.....treba sa nad to podvzniest a zit dalej....za rohom caka dalsi chlaplen si ho treba vsimnut....mozno tento nie je ten pravy a ty by si sa snim trapila cely zivot,este si moc mlada

hmmmmmm

s kamoskou som uz bola...on praveze nevie ci ma lubi..som sa ho pytala a povedal ze nevie ze potrebuje cas ci co...nechcem nanho tlacit nech sa nezlakne.ja viem ze chlapi taketo veci zvyknu v sebe dusit...len dufam ze nechce pomaly prejst do kmaratstva lebo ja mu poviem aj normalne ze ho lubim a ze mi chyba.dnes som z neho vazne aspon dostala to ze mu aj ja chybam ale ci ma lubi...???? ako spieva palko habeha...JE TO VO HVIEZDACH...

monika9

no tak je ved vsetko ok,nie?? lubi ta ty jeho takze nie je co sa stresovat.....napina ta zo stresu...skus jest normalne a vybehni nikde posediet s kamoskou,pokecat a tak.....

hmmmmmm

kks ale mna rano nalacno zacne napinat ani zuby si neviem poriadne umyt..a cez den som stale hladna nic poriadne do seba neviem dostat len nejake keksy ale sak co je to...NIC...dnes som s nim bola sa ma pytal ze ci uz jem...tak som mu povedala..aspon ze som z neho vydolovala ze mu chybam..konecne nieco trosku pozitivne...povedal ze sa nemam tak bat.a jemu je psychicky asi horsie ako mne

monika9

no vidis nebude to take zle............dve kila to dobehnes,ani mne nechuti jest uz som schudla na 47 kil,beriem tabletky a od nich stracam chut do jedla....

hmmmmmm

ale je mi lepsie len ma stvu tie 2 schudnute kila...a akosi mi nechuti jest a je mi stale zle ale s tym vela nenarobim...sak aka-taka komunikacia je medzi nami nie je mu to uplne jedno..ved nieco bude hadam

monika9

tak ako lepsie dneska?? nemas rada jeho kamosov,to poznam...ale ja som si zavolala vzdy von aj kamosku a bolo.....

hmmmmmm

on na tom nie je o nic lepsie ako ja mozno este aj horsie...ale ked to chce cas tak to chce cas musim sa s tym zmierit dako :( len ked mi tak nehorazne chyba