Ahojte vsetci.Nasla som toto forum aspon sa s vami podelim o svoj problem.Mam 28rokov a zijem so svojim priatelom s ktorym mam aj dieta.Mame jeden jediny problem a to je jeho rodina.Neviem ci som blazon ja alebo oni ale je podla vas normalne ze sa tam v kuse rozprava o jeho byvalej zene?Okrem toho si pustaju kazety z ich svadby a ak sa urazim tak ja som ta zla vraj to pozeraju len ako spomienku.No a mam sa na to pozerat.ze aky boli zlati.Dalej ma dominantneho brata ktory nam zasahuje do zivota v kuse mu vyvolava a urobil si z neho poslika.Ja by som strasne chcela svoj vlastny zivot a nie byt ovplyvnovana jeho rodinou ale on na nich neda dopustit.Neviem co robit pekne slovo nepomaha a moja vina je v tom ze mu stale odpustim.Lenze odkedy sme spolu totalne mi kleslo ego.Citim sa byt menejcenna.
mam ho opustit?
podľa mňa môžeš byť šťastná iba ked ho opustíš...lebo ľudia sa nemenia...viem z vlastnej skúsenosti..zmenia sa načas a potom sú zasa takí istí. Mysli do budúcnosti a mysli na svoje deti. Tvoje deti nebudú šťastné ak nebudeš ty šťastná...vo vyššom veku určite. Ja by som zaťala zuby a opustila ho. Nemá k tebe úctu teraz...čo potom o pár rokov..
moj z byvaleho manzelstva nema jednu fotku. vraj netreba a ani sa nerozprava .ked sa nieco spytam odpovie maximalne ano nie. Tiez brat vyvolaval ,ale som sa s nim porozpravala teda s tym mojim a vysvetlila mu ze predsa nechce fungovat ako call gril na zavolanie ked brat nieco chce, od vtedy uz nie je stale na linke...a nevybavuje bratove veci a pozicky penazi atd.Tlacila som na to ze predsa nie si sluha svojho brata a zabralo to
poviem ti, ze toto nie je normalne a ked by som ja mala toto zazivat, asi by som skocnila v blazinci, alebo daaaleko od neho a jeho rodiny..treba hlavne jemu rozumne vysvetlit, ako ti to ublizuje a ze sa tym trapis a citis menejcenna, ako keby si bola pre jeho rodinu nic a jeho byvala vsetko..neviem co sa stalo s jeho byvalou, ale pozerat dokolecka ich svadbu a este ti pripominat, aki boli zlati..ano, mozno boli zlati, ale teraz si tu ty, nie ona..verim, ze chces svoj vlastny zivot a nie ovplyvneny jeho rodinou..nieco podobne poznam..proste musis nabrat silu a odvahu sa s nim otvorene porozpravat a vsetko mu povedat a ked si uvedomi, ze mas pravdu, tak ist si tvrdo za svojim..
neboj sa leja budeš aj ty šťastná..potajomky poškod tú kazetu a budeš mať pokoj..je to kruté ale ináč sa nedá nič robiť..proste ju znič a hotovo..a k muzovi sa správaj velmi milo pred nimi aby ich roztrhlo od jedu a basta.
Nepomoze nic ine, len otvoreny rozhovor. Zdorazni priatelovi, ze taketo spravanie ti ublizuje a ked uz to nic nezmeni na jeho rodine, aspon on by si to mal uvedomit a svoje spravanie prehodnotit. Je to o to zlozitejsie ze mate dieta a chapem, ze v tejto situacii nie je rozchod ako rozchod. Ale si predsa este mlada a takymto sposobom trpet si naozaj nezasluzis. Drzim velmi palce.
No ja by som ho opustila...viem že je tam dieťa..ale kam toto smeruje? ved ak to tvoje dieťa uvidí ako sa k tebe v rodine správajú..čo myslíš..ako sa k tebe bude správať tvoje dieťa? A nieje normálne že si púšťajú kazetu svadby s jeho bývalkou..nie to teda nieje normálne a mala by si sa brániť. Ja by som k jeho rodine už ani nepáchla. a jemu by som dala na výber..je to kruté..ale je to jediné riešenie. To sa už nezmení..už je spísaná "zmluva" podľa ktorej sa riadite od začiatku a zmeniť sa ver či nie..nedá...