PROSIM POMOOOC

Príspevok v téme: PROSIM POMOOOC
princesss

prosim pomožte mi niekto...včera sme mali s chalanom nechraneny sex...nesprawil sa domna..ale namna..na brucho a welmi sa bojim aby sm neotehotnela...existuju aj nejake domace metody ako tomu zabranit?niekde som čitala že pomaha horuci kupel alebo nejake cviky či dokonca pomaranče?newiete otom niečo viac??prosim poradte mi čo najskor..dakujem

sonka

nestresuj, my s mojou polovickou sa milujeme uz vyse pol roka bez akejkolvek ochrany, s tym, ze sa aj do mna urobi, ci mam plodne dni,alebo neplodne. A ja som neotehotnela, takze veeeeeeeelmi nepravdepodobne,aby si ty otehotnela, ked ti to dal an brucho, teda asi nemozne!

sonaja

no ak si spravil aj keď ste sa len dotkali a nebol si v nej mohlo sa jej to tam dostať ale myslím že tam je velmi malá pravdepodobnosť

omg

je mozne aby dievca otehotnelo ale nemal som s nou doslovala sex ale iba nejake take hranie ale dotykali sme sa pritom s pohlavnymi organmi...poradte pls caji uz meskaju asi 2tyzdne

poradnaaa

princesss - ked si mala nedavno menzes, tak tehotna nebudes , nemusis kupovat tabletku..ale aby si bola na 10000% ista sprav si o tyzden test, kupis v lekarni . stoji okolo 130 sk

sonaja

no keď ti skončil len pred 2 dami tak na 99,99999999 % nebudeš takže tak, a presne: treba používať gumu alebo tabletky a tá guma je aj tak dobrá aspoň nedostaneš nejaké choroby - teda ak nemáš priatela s ktrým si nejakú tu dobu a vieš že mu môžeš veriť.

princesss

no wed len mne menzes skončil pred fčerom alebo tak nejak už som mala len take slabe krvacanie tak na dalši menzes budem ešte dlho čakat takže toe pekne oničom bude vystresowan cely mesiac ale tak dam nateba hadam maš pravdu...diky moc

poradnaaa

princesss - naco sexujes ked nevies co a ako. sa spamataj. urcite nemas ani 18 rokov. preco ste nepouzili kondom? myslis ze ked ti ten chlapec s ktorym si spala povie ze nic sa nestane tak ty mu musis verit a robit co on povie? najprv si premysli co sa chystas urobit a potom konaj... tabletka postinor stoji asi 600 sk a zabrani spermii aby splinula s tvojim vajickom - zabrani tomu aby si otehotnela. chod si ju kupit a budes spokojna. maju v kazdej lekarni aj v pohotovosti

sonaja

a ešte niečo- určite ti z tých nervov bude meškať menštruácia tak nerob paniku počkaj aspoň 5 dní poprípade si po tých 5 dňoch urob test

princesss

uuuf baby dakujem wam moc...sonaja ani newieš ako mi to pomohlo:-) som strašne vystresowana z toho..dufam že maš pravdu a bude wšetko o.k.