prosim pomožte mi niekto...včera sme mali s chalanom nechraneny sex...nesprawil sa domna..ale namna..na brucho a welmi sa bojim aby sm neotehotnela...existuju aj nejake domace metody ako tomu zabranit?niekde som čitala že pomaha horuci kupel alebo nejake cviky či dokonca pomaranče?newiete otom niečo viac??prosim poradte mi čo najskor..dakujem
PROSIM POMOOOC
nestresuj, my s mojou polovickou sa milujeme uz vyse pol roka bez akejkolvek ochrany, s tym, ze sa aj do mna urobi, ci mam plodne dni,alebo neplodne. A ja som neotehotnela, takze veeeeeeeelmi nepravdepodobne,aby si ty otehotnela, ked ti to dal an brucho, teda asi nemozne!
princesss - ked si mala nedavno menzes, tak tehotna nebudes , nemusis kupovat tabletku..ale aby si bola na 10000% ista sprav si o tyzden test, kupis v lekarni . stoji okolo 130 sk
no wed len mne menzes skončil pred fčerom alebo tak nejak už som mala len take slabe krvacanie tak na dalši menzes budem ešte dlho čakat takže toe pekne oničom bude vystresowan cely mesiac ale tak dam nateba hadam maš pravdu...diky moc
princesss - naco sexujes ked nevies co a ako. sa spamataj. urcite nemas ani 18 rokov. preco ste nepouzili kondom? myslis ze ked ti ten chlapec s ktorym si spala povie ze nic sa nestane tak ty mu musis verit a robit co on povie? najprv si premysli co sa chystas urobit a potom konaj... tabletka postinor stoji asi 600 sk a zabrani spermii aby splinula s tvojim vajickom - zabrani tomu aby si otehotnela. chod si ju kupit a budes spokojna. maju v kazdej lekarni aj v pohotovosti
uuuf baby dakujem wam moc...sonaja ani newieš ako mi to pomohlo:-) som strašne vystresowana z toho..dufam že maš pravdu a bude wšetko o.k.