Vaginalny orgazmus

Príspevok v téme: Vaginalny orgazmus
vlocka

Ahojte, mam 23 rokov, aktivnym pohlavnym zivotom zijem uz 5 rokov, no doteraz sa mi nikdy nepodarilo dosiahnut vaginalny orgazmus. Ja viem, ze urcite percento ho nedosiahne nikdy a tak isto viem, ze sa k nemu da dopracovat aj postupne s vekom a dozrievanim, no napriek tomu by ma zaujimalo baby, ako je to u vas. Viem, ze kazda sme ina, no zaujima ma, v akej polohe sa k nemu zvycajne dopracujete a ako dlho to asi trva, ako u vas prebehol ten \"proces\", kedy ste ho bez problemov zacali dosahovat. Tiez ma zaujima, ako sa lisi od klitoridalneho, je to nieco uplne ine? Tymto samozrejme nechcem povedat, ze so svojim sex. zivotom nie som spokojna, no tato oblast mi zatial stale zostala nepoznana. Potesim sa kazdej odpovedi :)

barbienka

ja mam 17 a zacala som sexovat od 15 po prvykrat som dostala orgazmus asi po roku sexovania!a to tak ze bol na mne a ja som ho zatlacila co najhlbsie a panvou som sa dvihala hore a dolu ale musi to byt v rytme ked som jeho zatlacila tak som sa dvihla hore!na to musi prist kazda baba sama kdde je to pre nu najlepsie! a dokazem sa spravit aj ked na nom sedim! a rozdiel medzi nimi aspon ja mam taky ze pri vaginalnom to trva kratsie a slabsie!

*naninka*

Tak ja pre zmenu mavam len vaginalny orgazmus,takze ani neviem posudit ako sa od seba lisia, dosiahnem ho ked som hore, partner bud sedi alebo lezi...dosiahnem ho okamzite...je to vynikajuce, len moc kratke:)

sonaja

je to fakt u každého inak ja ti môžem povedať že mám 30 rokov sexujem :-) od svojich 15 a ešte nikdy som nemela vaginálny orgazmus. a ani mi to nevadí hlavne že mám aspoň nejaký