Ahojte,
neviete mi poradit, kde by som zohnala vhodne saty na stuzkovu? Moze byt aj internetova predajna.. uz som zufala, mam 178 cm, chuda, proste, zkaderuka, zkadenoha:) a vsetky obchody...hroza!! Same korzety na prsia, ale ja mam obvod len 80 cm..poradi niekto?
Saty na stuzkovu
newiem odkial si,ale ja som mala stuzkovu pred rokom a kupovala som z jedneho butiku v KE. a vysli ma cez3000sk,ja viem ze velmi vela,ale platila som zo svojho, z brigady co som mala cez prazdniny,taze tak.ale moj subjektivny nazor je ,ze hladke saty,tj.bez kozetu a sukne ukazu pekne len na dokonalej postave,teda takej,aby bola vysoka,primerane prsia aj boky aj vsetko co ma dievca mat,lebo ja som pred stuzkovou brutalne vychudla a vobec tie saty na mne ńevyzerali dobre.vyzerala som v nich jak z koncentraku,proste hroza.taze holky co su kusa pri tele a maju co maju mat,vyzeraju nadherne v kazdych satach.mne sa osobne viac pacia take tie klasicke princeznovske saticky,ukazu krajsie,vyzeraju slavnostnejsie a zakryju male nedostatky na postave.
ja som chcela ist na polske trhy na svadobne, ale nakoniec som mala brusko, takze som si pozicala z pozicovne..ale ja napr. co som si kupovala saty na promocie, tak ma vysli v Ziline v jednom butiku 2800sk, co podla mna nie je vela a bol tam kruh pod suknu, sukna, korzet a bolerko..a su velmi pekne, som s nimi spokojna.a ked ich aj nevynosim ja, mam mladsiu sestru, ktora saty este urcite bude potrebovat :).
buducnost 30.8.??nesekla si sa?inac polske trhy su dobre ale len v niektorych mestach..v niektoych mas vyber na milu jarmilu..
inac su aj predajne siat alebvbo pozicovne kde ti saty upravia podla toho ako to potrebujes;)
ahoj
mam taky problem.. dala som sa na cestu chudnutia a o dva mesiace mam stuzkovu.. na saty chcem ist na povestne polske trhy :D pretoze na ne nechcem minut cely majland, kedze su len na jednu prilezitost.. tak som sa chcela spytat, myslite ze uz nebude taky velky vyber ked pojdem tak dva tyzdne alebo tyzden pred stuzkovou? stuzkovu mam 30.8. a chcela by som ist tak 23. alebo este tyzden predtym... co poviete?
majka_ ma pravdu. ja tiez chodim v k do pozicovne, a zakazdym mam ine saty, a ked nahodou priberiem, alebo schudnem, nemusim sa bat ze ich potom nevynosis. salon bonnet v kosiciach- tam maju obrovsky vyber a velmi dobre ti poradia. saty su tam za 1000,- az 1200,- a urcite si vyberies. v inych salonoch sa tiez pohybuju takto ceny aj v kazdom svadobnkm mas saty na solocrnske akcie.
a nechces si saty pozicat z pozicovne? podla mna skor sa ti oplati. neviem, odkial si, ale tu na vychode som sa stretla s cenou 100-2000 sk. akoze kupila by som ich, ak by som vedela, ze ich vyuzijem. ale na jeden vecer...
neviem ti poradit obchody so satami, ale napisem ti jednu taku mozno radu..moja kamaratka, ked sa vydavala, tak si pod saty dala este 2podprsenky..aby ten obvod nejako zvacsila,vyplnila..ale ak ti mozem poradit ohladom kupovania siat, tak si kup najskor v obchode..lebo tam si to mozes odskusat,cez internet to asi nepojde vyskusat :)..a ked si ich vyskusas, aspon zistis, ako sa v nich citis, ako si v nich pripadas, atd..ja som si prednedavnom kupovala saty na promocie a tiez som si kupila v obchode,take, co ma na ne manzel nakoniec ukecal, aby som si ich aspon vyskusala a nakoniec som si ich aj kupila..a potom sme cez ebay vydrazili dvoje saty, tiez take slavnostne, ale to sme uz priblizne vedeli, co a ako..