Ahojte,
neviete mi poradit, kde by som zohnala vhodne saty na stuzkovu? Moze byt aj internetova predajna.. uz som zufala, mam 178 cm, chuda, proste, zkaderuka, zkadenoha:) a vsetky obchody...hroza!! Same korzety na prsia, ale ja mam obvod len 80 cm..poradi niekto?
Saty na stuzkovu
a este som zabudla moje vysli 2200sk a myslim ze to je skvela cena a su uz moje.nie pozicane.
ja som tiez mala taky problem ako ty a nakoniec som nasla saty v polsku.vyborne mi sadli ako uliate a aj ked som chcela najprv kratke tak som si kupila dlhe.ale nie nejake siroke alebo co.krasne satenove ktore jemne padali.a korzety sa mne osobne nepacia
tak ja som si nakreslila robu, sla za krajcirkou a veru ... juuuj, kazdy rodic si ma doteraz pamata, ako tu v tych nadhernych satach :D ... podla mna to je idealne riesenie, budes mat original saty a dobra krajcirka ti aj poradi, aky strih sa najlepsie na tvoju postavu bude hodit ... mna tie moje vysli 6500, aj s latkou a pozicanim kruhu, ale to bola fakt maxi-sukna.
Mirka 23 poslala som Ti email :) a dakujem vopred za tu fotku.ahoj
Adiemka, ja som chcela nádherné šaty, preto som na trh ani nešla. Tam možno majú výber, ale nie sú to pekné šaty, také čínske, no proste z trhu. No a v centre je to super, len musíš nájsť ten správny obchod. Ja som išla so spolužiačkou a tá ma zaviedla do jedného obchodu, predávali tam uteráky, domáce potreby, som len kukala, že kde sme to vošli, no a ďalej mali šaty, no a boli veľmi pekné. No ale prešli sme celé centrum a obchody v pohode. Oplatí sa tam kúpiť aj topánky, to máš od výmyslu sveta, u nás také nekúpiš, no a ešte aj pančušky som si kupovala, take sťahovacie, u nás v Bepone stoja 500sk, tam ma vyšli na 150sk.
Takže určite odporúčam. Keď chceš niečo vedieť, tak sa pýtaj, a ak chceš, pošlem ti na mail fotku tých šiat.
Mirka 23 prosim Ta myslis,ze na Ukrajin.je lepsi vyber siat v meste v obochode ako na trhu?pomohla by si mi.
Porad,kedze si mala moznost pozriet saty aj v meste.
jezisi, myslela som 30.10. :) prepaacte :) ta skola ma celkom metie :D
Som z Lucenskeho okresu:)
Doremi, tak ja zase závidím tebe, že si chudá. A mne sa zase princeznovské šaty nepáčia, kupujem si vždy taký rovný strih, ale to je na každom aké si vyberie. No a naposledy som si kupovala šaty na Ukrajine v Užhorode, v meste v obchode, nie na trhu. Sú fantastické, čierne a celé ručne vyšívané tirkisovými korálkami, stáli sice 5000sk, ale mala som ich už 4 krát, takže požičov ňu by som preplatila.
Ni a Simonhe by som na tie malé prsia poradila podprsenku s gélovými vypchávkami. Úžasne to zväčšuje prsia. Ja si ich kupujem v Atlantiku.
ja by som na tvoju postavičku odporučila krátke šatočky :D škoda že to nebolo v mode ked som ja mala stužkovú, ja mám 175 cm, a tiež som bola zkade ruka z kade noha :D už to ale tak nie je :DDD a bez korzetu, veď je toľko na výber, v Trenčíne je dosť takých butikov