Ročný chlapček

wenda

skús si pozrieť na nete časopisy život, neviem, v ktorom presne, ale písalo sa tam o malom dievčatku a čím všetkým prešli.Možno by sa dala tá rodina nejak cez redakciu kontaktovať

marfuška

Zaujímavé,že ani na kožnom sa nevedeli vyjadrit.Hemangiom by mal dobrý lekár poznat.A čo Vám napísali do správy.Hemangiom je vlastne "taký zhluk" ciev.Býva tak skor do fialova a trochu vystúpený nad povrch.Pokial nerastie a nič sa s ním nedeje tak sa nezvykne s tým robit nič,lebo sa sám vstrebe.Moj syn sa narodil s hemangiomom na čele,mal ho o priemere 1,5 cm a do 7 rokov sa mu krásne vstrebal.Dnes tam už nemá ani stopy.Vyčkajte chvílu,uvidíte čo sa stým bude diat.A nakoniec,myslím si že by ste sa až tak trápit preto nemuseli.Ved chlapča nebolí nič a nemá to ani na viditelnom mieste.A po čase možno,ako prišlo tak odíde.Prajem vela stastia a zdravíčka.

bosorka

moze to byt hemangiom. treba to sledovat, ci to nevystupi nad kozu, nezacne sa sfarbovat do tmavocervena... je to nezhubny nador, maju to myslim 3% deti.

Werner

marfuška: jemu to nevadí, nám to prekáža, do teraz bolo dieťa úplne čistulinké. Obvodná lekárka poslala na urológiu, s urológie na kožné a nikto sa nevyjadril presne.

marfuška

Nie je to náhodou ludovo povedané "oheň"? To sú také červené flaky hocikde na tele.Pokial ho to nesvrbí a nič sa s tým nedeje treba to asi nechat tak.Alebo to može byt hemangiom,to je ale skor fialovej farby.Takto je to tažko posúdit.A nejako mu to vadí,alebo čo?