Uz tri tyzne mi je na nic. Strasne ma boli hlava, boli ma v lytkach.zacalo mi to menzesom ale mozno to vobec nesuvisi.Bolesti sa mi menia ak keby cestovali v mojom telke. raz ma boli hlava potom v nohach alebo vsetko naraz.tyzden predtym ako mi to zacalo ma postipal komar.bola som tri krat u doktora a ten mi nic nedal, cakam na vysledky krvi. zijem v anglicku a tu su dokrori na nic. ic to nezaujima ze mne je hrozne
Je mi hrozne
doktor povedal ze krv je v poriadku, ze mam pockat este tyzden, ze mozno ide na mna virus.to som nevidela este aby na niekoho isiel virus takouto formou. idem ho znova navstivit nech ma niekan posle
dostala som vysledky krvi su v poriadku. brali mi na cukrovku , rental nieco ako potassium, kreatin a este dalsie tri veci. a je mi stale nanic a uz to bude asi viac ako tri tyzdne.
Moze to byt aj obycajna viroza .To proste prejde vela ludi to ma. Musis len pockat par dni.Ak bude nieco v krvy tak potom uvidis.
asi treba pockat na tie vysledky z krvi, inak sa doktor nepohne - teda ked pises ze ho to nezaujima
no bolesti v lytkach mozu mat viac pricin - svaly, zily, pecen... a ked tie bolesti cestuju po tele.... no to je este viac moznosti... tazko takto povedat, skusala si aspom nejaky paralen? a na co konkretne ti brali krv?