Prepichovala som si usi 2 mesiace dozadu. Ked si vyberem nausnicu,za aky dlhy cas mi dierka zarastie? mozem si nausnicu na noc vybrat? dakujem
Za ako dlho zarastie dierka v uchu?
Každý to má inak ale keď si ju vyberieš na noc tak isto nezarastie
Veľmi oneskorene ,ale predsa. Ja som mal prepichnuté ucho a náušnice som nosil cca tri roky permanentne a ucho mi zarástlo pomerne po krátkom čase a musel som neskôr prepichovat nanovo.
Mojej mame tiež zarástli dierky na ušiach pomerne po krátkom čase nenosenia. Mojej žene zarástla dierka na pupku a to ho mala ozdobený cca 10 rokov a až pri tehotenstve dala dole piercing a po roku už nenavliekla nanovo. Takže tvrdenie že nikdy nezarastie je podla na skôr výnimočný fenomén
Ahoj, ja chcem aby mi dierka zarastla. Uz ju tam mam 5 rokov a stale nechce zarast. Co mam urobit aby zarastla? Nausnice uz totiz nechcem nikdy nosit a tie dierky v uchu vyzeraju zleeee. Dakujem
MOžE ZARáST OD 15. 9 DO 9.10
Mne dierka zarastla po 5 tyžnoch.
čo bi ste mi poradili idem si po dlhej dobe nosenia zlatých naušnic dať bižuteriu chcela bi som vedieť ze ked si naušnice redtim ako si ich navlečiem na ucho namočím na chvíľu do alpi a potom dám na ucho , je tak možnosť ze sa mi ucho nezapáli po niseni vydezinfikovaníchnaušnic ? odpoved prosim emailom!
Dierka v usiach nezarastie nikdy. Ja som si prepichovala ucho pred 15-timi rokmi, od vtedy som v nom nausnicu nemala a stale mi dierka nezarastla. Ak je ale ucho prepichnute "cerstvo" a nausnica sa da dole, tak ciastocne zarast moze.
A co sa tyka bolesti ucha od nausnice, tak ak je zahnisane, pomoze vyvar z repika alebo potom moze boliet ucho z toho, ak je nespravne prepichnute (cez nerv) - vtedy by sa tam nausnica davat nemala.
moja mama má 88 rokov a náušnice stratila ako 15 ročná.Od vtedy nenosí náušnice a uši jej nezarástli.
Ja som si prepichovala doma , no a keď som si náučničku vybrala na noc, tak sa mi na konci spravila chrastka a tak ráno šla náušnička ťažšie naspäť.. Ale toto sa stáva len ako to máš "čerstvé" teda za noc ti to určite nezarastie .. A ja som si ju aj chvíľu vybrala a asi týždeň som ju tam nemala a v pohode nič mi nezarástlo:)
Nahala som si prepichut ucho u kamaratky ako druhu nausnicu .. ale teraz nastal problem ta nausnica sa neda vytiahnut von .... ako to mam spravit aby vysla von .. mozem macat aj v repiku alebo borovicke tezas si to macam v alpe :) a este jedna otaka moze mi zarast dierka ked v nej mam nausnicu ??