post.sk

dd

gmail.com ... tam si das: prihlasit sa na ziskanie uctu sluzba gmail..povyplnas formulare a valis :) keby bol nejaky problem, napis, ak budem vediet, pomozem :)

dd

hmm..mne post ide, tusim som tam bola prihlasena aj vcera, dnes urcite..ja som tiez presla na gmail a som spokojna - tiez je najlepsi, co som doteraz mala.a pokial viem, tak na poste sa neda nastavit forward(resp. da, ale tusim iba ak tam mate cosi zaplatene..nejaku sluzbu..) - teda, ze by vam odtial posta chodila aj na iny mail..ja som si to chcela nastavit, ale ked sme dosli na to, ze kvoli tomu mam za nieco platit, tak som sa na to vykaslala a kazdeho presmeruvam odtial na gmail..

sinderela

ahojte...ja mam ten isty problem ze sa mi neda prihlasit...a to tak isto cakam dolezite maily...neda sa to nejak opravit?? alebo neda sa ten mail preniest na iny aby tam chodila posta??? dakujem

Juujj, ja som inac tiez uvazovala o gmaily... ale strasne vela ludom som uz dala ten moj mmailik:/ a cajam dva dolezite maily a uz dva dni mi nejde tak som dost nahnevana...:(

palomino

Mne to dnes zazracne ide, ale castokrat sa mi pocas dna stava, ze to vyhodi oznamenie, ze sa neda dostat do inboxu a samozrejme, ze sa za to hlboko ospravedlnuju. Taky hotmail ma este nikdy nesklamal. Pobox je lepsi ako post, ale tiez to nie je najidealnejsie riesenie.

miselka

domena post vobec nie je dobra. jednak tam chodia neskoro maily ale ked si nepamatams heslo, tak nemas ani moznost aby ti ho nejako poslali, alebo nove vytvorili. okrem toho este mavaju stale poruchy. navrhujem gmail.com