Dobra kožna v KE

Korfi

Dnes som bol na vyšetrení pri koznej doktorke Anny Sedlarovej a to čo som zažil bol horor mal som pocit že ju pustili z psychiatrii jej prístup bol šokujúci nakoniec ma vyhodila bez ošetrenia a bez liekov dal som podnet na úrad pre zdravotnú starostlivosť

bubuska00

caawte... uz do malicka chodim ku koznym.mam skusenost na sewere s doktorkou uz newiem akou totalna p.... no a co sa tyka antola:D prawda.. z troch metrow pozera a predpisuje co mu napadne.
asi 6 rokow som bola u doktorky drotarovej v saci.mozem ju odporucit.vynikajuca lekarka so skusenostami. avsak prisna:P no a jej cas je relativny lebo robi aj chirurgicke zakroky. tak ak niekto hlada dobreho kozneho tak urcite tam skuste ist:)

nonantol

Tak ja mám s Antolom také skúsenosti, že vyšetruje z troch metrov. A naposledy mi napísal recept na injekcie, poslal ma do lekárne, riadne som si ich zaplatil, jednu mi pichol a ostatok si nechal, že na následnej kontrole mi možno ešte jednu aplikuje. Na kontrole skonštatoval, že sa môj stav zlepšil a dovidenia. Sám som hlupák, že som sa neozval, no čo už. Mám skúsenosť s Dr. Antolom.

jaja:)

vojcekova- poliklinika kvp...chodim k nej a mala som avzne probelmy s akne a uz je to oproti tomu co bolo super...

khadafi

Jankaaaaa Ok tak nejako pozistujem uz to je jedno. Dakujem ti za radu aj za informacie este raz a dufam ze budem spokojný. Pa pekný deň