...dosť dlhý článok ale koho to zaujíma si prečíta názor jednej lekárky
www.lpp.sk
o antikoncepcii
o tých nežiadúcich účinkoch vieme všetci... navyše, si myslím, že to až taká tragédia nie je... ja antikoncepciu beriem...síce som sa možno cítila lepšie bez nej, inú možnosť momentálne nemám...a sorry, ale spoliehať sa a plodné a neplodné dni, je dnes už dosť zastaralá metóda....dobre všetci vieme, koľko takých "neplodných dní" už behá po svete
clanok som ani nedocitala cely. ale z toho co som precitala..kazdy mame svoj vlastny nazor, co sa tyka viery. ale trochu ma zarazila tymi vedlajsimi ucinkami... kazde lieky maju vedlajsie ucinky. skuste sa pozriet na obycajne antibiotika, jedna strana letaku budu urcite len neziaduce ucinky. a to nevravim o roznych liekoch na srdce, zaludok, atd. proste nechapem, preco sa robi z toho taka veda. to potom mozem prestat brat vsetky lieky, ak sa mam toho tak obavat.
tak k takej lekarke by som nechodila, ona nema pravo povedat pacientke ze jej neda antikoncepciu, leboo ona je veriaca a nepaci a jej ze sa viac prenasaju poihlavne choroby. ked ma na to svoj nazor ok, ale aby ho vnucovala ostatnym, to je naozaj zle!
je to dost na zamyslenie, povedala by som, ze vlastne v podstate vsetky vieme o tychto negativnych ucinkoch a predsa ich berieme na lahku vahu, tak ako aj o tom pisala lekarka...
ja sama uzivam hak, ale urcite ju chcem vysadit, no neviem kedy, studujem a nerada riskujem, asi je to hlupe, no dufam, ze coskoro najdem, teda odvazim sa najst vychodisko...