Zdravim. Myslite si, ze moze fungovat vztah pokial v sexe to neklape??? vravi sa ze dobry sex je zakladom vztahu.a kedze mne a mojej priatelke to neklape v posteli , chcem vediet vas nazor na to,ci moze taky vztah mat buducnost.Dakujem
vztah versus sex
Pokiaľ u Vás nepôsobí chémia (ale to by ste sa asi nedali dokopy), nemá to význam. Ale v opačnom prípade!!!! Všetko je o čase, zladení, láske a dôvere. Možno sa menej snažiť a nechať chémii voľný priebeh. Napríklad sa milovať v noci, keď sa jeden z vás zobudí, alebo neplánovane, proste netreba myslieť na to, že by to mohlo byť aj lepšie....
zaujimalo by ma, co to znamena ked niekto tvrdi ze im to v sexe spolu neklape, aky konkretny problem to moze byt?
a aky sexualny problem mate?
...neklape nam to v sexe je siroky pojem... primax troska konkretnejsie :-))) by to neslo...
ja viem ze treba s tym nieco robit ale ked skusame vsetko mozne ale nedari sa.
súhlasím s lilinkou, stačí ak to vyriešite ;) je na tom niečo problematické?
Namiesto konstatovania ze vam to neklape v sexe by ste s tym mali nieco robit. Ved o tom je vztah. a Ked vam na nom obom zalezi, neviem na co cakate.
dá sa to zladiť,ale niekedy to trvá aj celé roky-ako u mňa a u manžela...
ale teraz je to veľmi fajn...ale musím povedať,že som sa pre to aj naplakala,a nie jednu noc...