zacil niekto z vas situaciu, ze sa vas vztah zacal rucat koli manzelovej rodine.? proste mali ste niekedy chut utiect od jeho rodiny co najdalej a tym padom sa vzdialite aj od neho.?
Manzel a jeho rodina
Dakujem}}}
hej, so mnou to uz ide tiez dole vodou,
krce v zaludku a tak.
tak to ti prajem úprimnú sústrasť.ja som"kradla peniaze,pravidelne...."a to je len malá čiastočka toho pekla a to doslova.Už som myslela,že budem tiež potrebovať odbornú pomoc.No chválabohu,už je to za mnou,a 5 rokov si užívam "slobody"
no ja som na tom podobne, aj svokra je navstevnikom psychiatra.
jéj,ako mi je dobre,že už nemám svokra ani svokru,a ani žiadnú manželovu rodinu/Svokor so svokrou boli jeho pestúnmi/takže svoju "rodinu"nepozná.Ale peklom som si prešla za prvé 4 roky manželstva-pre psychiatrického pacienta-svokra.
ak si sa pytala mna, tak kompromisov bolo z nasej strany az privela, a z opacnej strany sme sa ich nikdy nedockali.
tak si asi vieš predstaviť ako žili naši starý rodičia kedysi keď sa tlačili v jednej izbe.To si riadne museli žrať nervy nedá sa nájsť kompromis?
viem, ze pomoze jedine odist, uz len vydrzat a dufat, ze to tentokrat vyjde.
no my sme zili samy dvaja, ale zrazu sme sa ocitli jaksi viac pocetnejsi v maluckom byte. A v tedy som vela veci pochopila...
www3 v čom je najväčší problém.Manžel je asi dlhodobo preč a tak mu to je asi jedno.Čím ťa vytáča skús ju ignorovať,alebo je to len tým že má veľký vplyv na muža?
je mi to luto, ale NEPOCHOPI to.