chladova alergia

sunnie

andrejka a tebe ribomunil pomaha? ja ked ten liek uzijem citim sa akoby mi na druhy den zacinala chripka a teplota - to je asi reakcia nanho - ale potom to prejde. zatial som tento rok neochorela, uvidime ako mi zaberie na zimu. do nosa je vcelku dobry flixonase.

AandrejkaA

tiež mám podobné problémy ako sunnie... a rovnako to riešia... najväčšie problémy mám, keď sú teplotné rozdiely.... či už v zime, alebo v lete
naviac okrem toho vášho "vodovu" z nosa.... tak mne naviac tečie krv, pichá ma v nose a rozbolí ma hlava, imunológ to riešil podobne ribomunyl na posilnenie imunity dýchacích ciest, fixit na alergiu a do toho nosa mi už niekoľko rokov zaberá Alergodil - sprej - síce ho neužívam každý deň, ale vždy len keď viem, že je ráno chladno, ale ak náhodou ma začne pichať v nose...

sunnie

ja mam tiez alergiu na chlad, brala som na to minulu zimu liek (tusim sa volal singular), ale nemala som pocit ze by to bolo lepsie. tento rok mi dala alegologicka ribomunil na posilnenie imunity. celkovo je tato alergia dost neprijemna - ruky a nohy mam vkuse ladove, z nosa vodovod, strasne mi vadi v lete klimatizacia, nemozem jest velmi zmrzlinu lebo si hned "obarim" priedusky, musim sa teplejsie obliekat atd. nemozem proste prechladnut lebo hned ochoriem, v zime je to uplne zle. dost velky problem mi robi aj ked sa nadycham ladoveho vzduchu, casto mam zapaly priedusiek. ale mam aj oslabenu imunitu. otuzovanie a sauna mi nerobili dobre, praveze som z toho hned ochorela. ako bolo spomenute, treba sa vyhybat teplotnym sokom.

[zruseny12]

kaskada....diky,ja som uz rozmyslala,ze si kupim topanky,ktore su vyhrievane a termo ponozky,ze si kupim...uz som videla take v nejakom katalogu...lebo fakt,clovek velmi trpi ked mu je zima...ale tie rukavice su dost velke pre zenu...vyzeraju skor pre muza...

[zruseny12]

joni_,ahoj..dcere dali nejake tablety,ale uz sa nepamatam ako sa volali,ale boli to antihistaminika....
tiez asi budem mat alergiu na chlad,lebo tiez hned mi zacne tiect z nosa,staci ked ma ofikne chladnejsi vzduch,hned kycham smram,musim sa teplo obliekat...
barala som nejaky cas aj tablety na alergiu,ale aj to boli ako antioxidant PYCNOGENOL...uz ich neberiem...

joni_

aj mne to zistili na hematologii, ale nedali mi nic na to, akurat som citala ze treba dat pozor na teplotne soky ako kupanie v studenej vode, a tiez som citala ze to moze po case zmiznut.
Ja to mam tak ze ked je chladnejsie tak mi tecie z nosa alebo musim casto na zachod, a ked vypijem alebo zjem nieco studene tak ma chvilu boli zaludok.

[zruseny12]

lekarka jej kazala aby sa otuzovala,chodila do sauny...najhorsie jej robili prechodne obdobia...z leta na jesen...atd.teraz ma 11rokov,takze neviem,ci este je alergicka na chlad,ale ja si myslim,ze sa jej to zlepsilo ovela...a este si myslim,ze puberta je dolezita,bud sa jej to zlepsi,alebo este viac zhorsi...jej tu alergiu na chlad zistili z krvi...