Obvod stehna

antiana

tak aj ja som sa dnes zmerala, obvod stehna v najširšej časti pod zadkom je 41-42 cm a lýtko mám 31 cm...mám 161 cm, 32 rokov a hmotnosť neviem, vyhodila som váhu...pripadám si strašne tučná, mám PPP

ritahell

idealne je ak obvod stehna je v zhode s obvodom pazi.ked som bola zdrava som mala dobry obvod stehna.mam 166cm.su iste dannosti kt sa nedaju zmenit 6 zien zien stihlych ale rovnako vysokych budu mat odlisnu postavu.jedan ma uzke boky ale svalnate hrube stehna dalsia siroke boky ale stihle stehna.dalsia a boky ale driek a boky su rovnako siroke.podla noh je mozne u zien zatriedot zeny kde patria aky ste typ ale zmeniy sa to neda to su dannosti.jasne tucnota je skareda zaviai co je povodom vzniku.ja napr ked som bola zdrava mam uzsie boky ale plnsi zadok a stehna.kamoska ma palice stehna ale siroke boky a plochy zadok a ziadne prsia.su rozne postavy a zial malo sa da trvalo zmenit.

katka4549

Neviem ,ja mam 47cm a to mam postavu hruska a som chuda. Ato zavisi podla toho kolko mas rokv, aku mas vysku atd..

narcisova:-)

no ja mam 46cm, ale kedze som mala a mam kratke nohy a skarede kolena, tak mini tiez nemusim:)) hlavne tie kolena ma hnevaju a nic sa s tym neda robit

nashira

Ja si myslim ,ze pre kazdeho iny.Ja mam 174 cm a citim si dobre ked mam okolo stehna 60 cm.Som sportovy typ a minisuknu si v zivote nedam, lebo to tak necitim.