mam 17 a kramy mam od 12.Zatial dost pravidelne.Cyklus mi zvycajne trva 27-31 dni.Ako kedy.Zvycajne mavam aj priznaky tyzden vopred ako napr. prsia na dotyk bolestive,zmeny nalady-PMS-velmi vyrazne,stmavnutie-prekrvenie malych pyskov a pod....Prejavy PMS som mala naposledy asi pred 5 dnami odvtedy nic.Tlak v prsiach vobec(no ani minuly mesiac pred kramami).Pysky su prekrvene a "moja chut" tam dole je kyslejsia ako sa hovori,tiez pred kramami to je vraj bezne.Chcem sa opytat ci to je normalne,ze meskaju par dni,ked doposial boli viac-menej presne.Na ziadnej dovolenke som nebola(zmena klimy a pod.) akurat ma chytila mensia viroza asi pred 2 tyzdnami no to som bola len tyzden oslabena a malo som jedla.
kramy
a este otazka...:) moze jedenie kyslych citrusovych plodov oddialit kramy? jedla som akurat tak posledne dva tyzdne citron ak bol prilozeny k mineralke abo kofole v podniku.ale proste jedla som to castejsie ako obvykle.:) je to mozne?alebo sa len zytocne utesujem?:))
tehotenstvo som na 100% nevylucila,ale to sa nemohlo ako stat.ved otehotniet nie je tak lahke ako sa zda.
Co stresujes? Ak si vylucila tehotenstvo na 100% tak cakaj, ony pridu!
to bolo chorobou, choroba ti moze menzes oddialit, nemaj strach, urcite pride coskoro