SILNA ALERGIA

Príspevok v téme: SILNA ALERGIA
lukas87

Už 15 rokov ma velmi silnu alergiu. 6 rokov užívam Staloral ale jeho učinky su strasne pomale a slabe. Cez leto takmer v kuse soplím - asi každých 5 min, ked je teplo a fúka suchý vietor tak stale kýcham a palia ma oči. Popri Staloralu užívam už 14 rokov rozne tabletky ale oni alergiu len zmiernuju a prakticky nevedia ju viac ulmit. A asi rok mam každú noc, aj cez zimu upchaty nos.

Prosím vás, neviete či existuju nejake ozajstne lieky alebo ina liečba ktorá by mi zásadnejšie pomohla? Viem že dnes sa to neda vyliečit ale niečo lepšie neeexistuje v 21. storočí? Ku moru chodievam, najma do Anglicka kde jeho učinky si zvyraznene Golfským prudom, ale aj tak.. prídem domov a onedlho sa alrgia vráti.

Kristianko111

Mjanik to je hlupost.. aj napr spominany stopalerg pomaha uplne skvele (napr mne), ale vsetci vieme, ze kazde telo je ine, takze treba si urobit osobnu skusenost..

Stopalerg

@lukas87, ak mozem poradit do buducna tebe aj ostatnym, rovnako som alegicka na palinu a amb. a najlepsie mi zabera aj sestre Stopalerg. Hlavne je z prirodneho zlozenia, takze nemam vycitky, ked si ho dam, kedze som odporca kladickych liekov. Pozri na nete, je to slovensky vyrobok...

lukas87

som alergický prakticky na všetky klasické alrgeny od stromov, cez obilniny až po buriny.. hlavne buriny - palina, ambrozia.

Telfast aj livostin som už užíval ale nič extra nepomohlo.. skor naopak, postupne ich učinky slabli..

RNG

odporucena davka
Quercitinu je 2x1 gram denne,
curcuminu 2x1 gram denne,
bromelainu 2x600 GDU hodinu pred jedlom
NAC 2x600 mg denne
Omega 3(zmes rybaci, lanovy borakovy) 3x3gramy denne
Vitaminu C 3-5 gramov denne
rozne antioxidanty 3000 az 5000 ORAC denne.

PharmRamon

Nosová disperzia Livostin určite pomôže.
Staloral je určený len na imuterapiu a je určený predovšetkým na renitídu .Chcelo by to kombináciu s antihistaminikami ako príklad uvediem telfast alebo fixit. Zrejme trpíš alergiou na roztoče alebo obilniny takže v tomto prípade by to malo mať lepší efekt.