ahoj. mate niektora skusenosti s problemami po vysadeni HA? pred zaciatkom jej bratia som problemy s vlasmi ani pletou nemala (sem-tam mensi pupacik) a niekde som sa docitala , ze po jej vysadeni sa to moze zavratne zhorsit. vase nazory a skusenosti?
problémy po vysadení HA
Haky mohla by si mi prosim ta napisat na cinnamal@azet.sk ze ako to s tvojou pletou a vlasmi vyzera 6 a 12mesiacov po vysadeni yadine? Beriem ho tiez a obavam sa vysadenia. Vyrazky na chrbte sa vyskytli z neho aj u mna,tak sme asi podobne typy:) dakujem vopred
ja som brala pol roka len HAK yadine ale musela som ju vysadit... predtym som problemy s pletou nemala, pocas brania vyrazky, nie vela ale boli a okrem tvare aj na hrudi a chrbte..po vysadeni niet vyrazok..druhy mesiac ju neberiem uz a plet na tvari mam hladku ako predtym a na chrbte a hrudi ziadne vyrazky...no dufam ze sa to neskor nezhorsi..snad nie...
Brala som 3 roky Regulon. Takze po vysadeni som 3 mesiace nedostala menstruaciu, az po vyvolavacej injekcii. Plet sa mi zhorsila ale az po 6 mesiacoch, na zaciatku bola este lepsia ako ked som to brala, takze tak.
posuvam... prosim vyjadrite sa :)
ale rec je o vysadeni
no bola som podobny pripad pred a po zaciatku brania sa to zhorsilo ae postupne to bolo ok :) a teraz som spokojna :)