NEBEZPECENSTVO!??

Lenka2583

Tina:STš-Syndrom toxického šoku. Tampon nikdy nezadržiava krv, ak je moc krvi, tampon jednoducho pretečie.
monci:Tampon sa za žiadnych okolností nesmie zavádzať mimo menštruacného cyklu. Zrozí nielen riziko infekcie, premnoženie baktérii, mykoza, ale aj Syndrom toxického šoku. Na príbalovom letáčiku píšu veľa možností, kedy sa STš môže vyskytnúť, ale naozaj jediný skutočný prípad je, ked sa tampon použije mimo menštruácie.
Určite zájdi za gynekologom a všetko mu vyrozprávaj. Možno sa na teba osopí, neviem, podľa toho akého máš, priprav sa na to psychicky, povzbudzujem ťa, aby si to teda brala jedným uchom dnu a jedným von, potrebuješ byť v psychickej pohode. Posielam ťa tam naozaj pre tvoje dobro.
STš spôsobuje premnpženie určitého druhu baktérii, čo sa nachádzajú v pošve, možno máš naozaj premnožené tie a možno nejaké iné, čo vôbec nie sú také nebezpečné. Preto sa nestresuj, hoci som ťa zrejme asi vyľakala. Určite zájdi na gynekologiu a budeš si istá.
Držím palce

tina

neviem co je to STš, ale viem, ze nie všetky ženy akceptujú tampóny. Mohla si odpadnut z toho, že ti ten tampon zadrziaval krv a nešla von z tela ....