vedeli by ste dat rady,ze akym sposobom sa da ucinne a takmer dlhodobo oholit sa alebo inym sposobom eliminovat chlpy v intimnych miestach?
mons pubis
s pinzetou vytrhavam len ten venušin pahorok ci jak sa to vola a nie neboli ma to asi som si už zvykla.tam uplne dole to vyholim žiletkou a nič nezarasta
existuje krem na spomalenie rastu chlpkov. má niekdo skusenosti s ním?
a pouziva niekto vosk?lebo ja by som to rada skusila len sa bojim ze to bude boliet..
no ja to robim pinzetou len tak ako ,,na plavky" :-) tam dole nie to ma boli...to pekne ziletkou ale fakt to malo vydrzi...ale s priatelom sa o tom normalne bavim a jemu nevadi ked aj picham alebo nie som oholena...takze az taku vedu z toho nerobim.. :-) ale urcite by som bola rada stale hladka
S pinzetou?A to by nebolelo???A tam uplne dolu tiez s pinzetou robievas?
ja si chlpy vytrhavam pinzetou.vobec to neboli,chlpy nezarastaju a vydrzi to asi dva tyzdne hladke.Ma to len nevyhodu ze je to strasne pracne ale za taku hodinku sa to da zvladnut
No take iste problemy mam aj ja a uz by som si rada nieco vyskusala okrem holeni...ten vosk...hmmm...ani neviem...
mna to tiez dost trapi, ze to nevydrzi dlhsie ako jeden den..a vobec, skusal uz niekto vosk?
dlhodobo mať nahladko oholené intim.miesta sa nedá. ráno sa oholím a poobede už pichám.každý deň sa holiť nedá a tak vždy tŕpem, že kedy sa mám stretnúť s priateľom a či som oholená.