zapal mocovych cies? ako si s tym poradit....?

Príspevok v téme: zapal mocovych cies? ako si s tym poradit....?
klaaara

uz dlhsiu dobu ma trapi pravdepodobne zapal moc. ciest... vybrala som uz urinal akut a denne vypijem hektolitre urol. caju ale nepomaha to... necikam krv, iba trosku castejsie a pri konci ma to trochu zapali, ale bojim sa aby sa mi to nestalo chronickym... neviem, ci mam zacat uzivat antibiotika, ked to nie je take bolestive,ale nemam sa na to ani kono opytat... prosim poradte mi

usmev

klaaara,mávala som chronické zápaly močových ciest,pomohla som si sama.Nepomohol ani Urinal,antibiotiká od urológa,na pár mesiacov a zasa sa to opakovalo.Sú na to prírodné produkty, ktoré si môžeš objednať aj keď si v zahraničí.napíš:duratnakatka@zoznam.sk

ingrida

Hmmm, neviem čo to vtedy mne predpísala. Aj keď to nie je hrozné, ale ak to pálenie stále pociťuješ, tak ja by som nasadila tie antibiotika. Máš v sebe určite stále zápal. Treba to preliečiť. Ja som raz mala také problémy, nešla som k lekárke...na internete som sa dočítala, že je treba piť veľa vody. Vypila som sudy vody (obyčajnú z vodovodu) denne a prešlo mi to. Plus horúci kúpel. Držím palce. Viem, že je to veľmi nepríjemné a tiež aj bolestivé.

klaaara

nooo ale ja som v zahranici a lekarku tu nemam, ked som bola doma zohnala som si bismoral aj biseptol, ale neviem, ci s nimi zacat, bo to nie je az take hrozne, ale uz to trva nejako dlho...

ingrida

Choď k lekárke, tá ti predpíše antibiotiká. Treba to poriadne vyliečiť. Nezanedbávaj to, nie je s tým sranda. Viem o čom hovorím.