Živicové korunky

nervak

na ľavej strane hore mi na troch vlastných bola urobená porcelánová mostikova korunka ktorá mi nahrádza aj stratené zuby medzi tými troma.robili mi ju v r.2009 a v tom case som odišla do uk a tu mi nasadili tabletky na vys.krvny tlak.kedže korunka akoby tiskala ale aj zuby boli ešte citlivejšie pod ńou myslela som,že mierny opuch dasien je z toho..dasna akoby hrčkovito sa zvečšovali nad stredom korunky.na dovolenke na sk.mi odporučili zmeniť lieky na vys.tlak vraj to mam z liekov.tu v uk doctor vytiahol knihu,že čo chcem v tej knihe sa take niečo nepíše a ja musím brat tie lieky.Odmietol výmenu liekov.Dnes už mám veľkú hrču z tých hrbolkavých opuchov aj ked to nebolí ale mi to vadí.idem k dentistovi tu v uk lebo to nieje normálne toľko peńazi všade strkať a nič nevybaviť každý si trepe svoje to čo za doktori?a potom nemaj vysoký tlak...

inkognito

velmi kratko...zivica obsahuje mikroporezu ktora sa rychlo zanasa... aj to je jeden z dovodou preco sa v sucasnosti uz nerobia na trvalo ale len ako docasne ochranne riesenie

rexyna

Ja som mala živicove 15 rokov a sluzili mi velmi dobre, teraz mam porcelanove a dasno mam zapalene okolo jedneho zuba, cize asi to je o presnosti vyhotovenia tych koruniek a nie od materialu.Ak sa Ti zapaluje dasno, skus si dat odstranit zubny kamen aj nad korunkou.