Pomooc. cely den som sama doma, nedokazem sa kontrolovat. Povedala som si ze sa neprejem, ale uz rano som sa prejedla, a skoncila na WC, ale zas som isla doo kuchyne a zas... Najhorise je ze hned z WC idem do kuchyne:( dnes som uz 5 krat vracala,,pomooc nedokazem skoncit s jedenim:(
Ako to zastavit???
baby (ale aj chalani), ak ste z Bratislavy, mozte kedykolvek prist na nasu skupinu pre ludi s nutkavym prejedanim (ale aj anorexia a bulimia je vitana:-) - stretavame sa uz tri roky a fungujeme! kazdy pondelok a stvrtok o 20:00 na cukrovej 2 (blizko mestskeho Tesca). a predtym mi kludne aj piste, vysvetlim cestu: lenkalenkalenka@post.sk
jaaaj ty trupka, (to na nekritizujem), co je tam nejaky hnus zo zvracania oproti hnusu, ktory citime same nad sebou ...
pusate
nemas zaco dakovat..ved hovorim len pravdu...ano stihla som si vsimnut,ze niektori tu mjau na tvoj blog same hlupe poznamky....ale netreba si ich vsimat:D:D...dolezite je,ze si ty zo sebou spokojna:D
pusate:prestan tu propagovat tu svoju choru stranku a navadzat ostatne k anorexii! Si psychicky chora a potrebujes liecenie, v opacnom pripade sa tvoje zdravotne tazkosti, ktore tak nenavidis budu len a len zhorsovat. Ak sa nespamatas, nikdy nedostanes menstruaciu a nikdy nebudes mat tym padom deti! Vies co to znamena? Ostanes sama ako prst, muzi ta nebudu chciet, ved, komu by bolo prijemne milovat kostru, rodicia sa pominu a ty? Porozmyslaj nad tym, kym je cas!
sophie
Dnes som chcela napísať to isté lebo už sa neviem kontrolovať a som unavená ako kôň.Viem čo prežívaš
ja celé noci nespím,v noci sa najem a aj dva tri krát idem to na Wc čawky
a cez deň?preboha už je to hrozné i keď si hľadám robotu čo by som robila aby som na to nemyslela tak sa nedá ,robotu urbím o polovicu rýchlejšie aby som mal čas na nažrať a ísť to.....kým pôjdem do práce
3ana3
diki,som rada,že má niekto na môj blog aj pozitívny názor a že sa ti páči:-)
mokka
ahoj mokka...ty si bola anorekticka...??a ako si sa dokazala vyliecit...,??,uz si sa z toho uplne dostala...??
neustale chudnutie ti tie zdravotne problemy len prinesie a ta obmedzenost sa bude dat krajat.
baby uz to prehanate, ste chore anicite snahy ostatnych.
mokka
milujem pocit chudnutia a chudosť a nenávidím tú obmedzenosť a zdravotné ťažkosti...