Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hudba lieči srdiečko

demi22

Elton John má veľmi pekné pesničky, napr. Nikita, Daniel, Your song, Original Sin, Rocket man, The last song, The One.... len na inšpiráciu:
www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

kikushqa

hudba naozaj lieci niekedy aj z horsi naladu ale pomaha mysliet ja pocuvam roznu hudbu podla situacie bud ststnu ale smutnu toto pisem a pocuvam smutnu hudbu a rozmislam sice chcem byt silna aby moji priatelia nevideli ze sa trapim ale niekedy sa prezradim ze ma vo vnutri nektore veci trapia a bolia

face of agony

Ja ked mam brutalnu depresiu, tak si pustim Aliciu Keys (songs of a mirror). Alebo SOAD - Chop Suey. Pocuvam vselijake styly, v kazdom sa da najst to, co potrebujete. Najradsej mam metal alebo rock, aj ked mi vsetci vravia, ze to skor skodi ako pomaha. Ale ja v tom vidim (resp. pocujem:) nieco ine ako len "trieskanie a vrestanie". Vacsina pesniciek ma skvele texty.

mirus1311

Jej, dakujem vsetkym za nazory a tipy.

ewkaaaa.... mam 21 a pacia sa mi rozne styly. Pocuvam aj H16, mam ich rada, ich texty maju fakt nieco do seba. V tomto s tebou uplne suhlasim.

T_Janulienka.... Ja to tiez tak robim, take svoje songy, co ma povzbudia a dodaju energiu uz mam, preto som teraz hladala nieco take smutnejsie, mne ked je smutno, strasne potrebujem pocut smutne veci, asi tiez preto, aby som sa mohla vyplakat a je to "vonku". Takze by som bola rada, keby si mi napisala nejake tvoje konkretne tipy;)