!!!!!!!!!!!!!!!ZNAMIENKA!!!!!!!!!!!!!!!!

johi

No ja som mala len 1 znamienko na krku a dala som si ho odstranit u jednej chirurgicky - no moze Ta to vyjst (ak mas papier od lekara asi 300 a ked nie tak700 - ale to v PO).Dala mi najspv injekciu a potom som nic necitila,ked mi ho vyrezavala.Mala som vtedy jazvu a teraz ju uz asi ani nevidno - bolo to asi pred 4 rokmi.Ale dlzka citlivosti jazvy je individualna a tiez zavisi od miesta,kde je.

geraldine

Ahoj milá Kačenka,
ja som mala akurát dve veľké znamienka, jedno na chrbte a druhé na ruke. Odhodlala som si ich dat odstrániť a som veľmi rada, že som tak učinila, aj preto, lebo mi zistili, že jedno znamienko bol zhubný rakovinový nádor na koži. Previedli to ako malý chirurgický zákrok v priebehu asi hodiny, stálo ma to asi 600 korún za každé jedno, ale malé jazvy tam mám doteraz.
Ale napríklad moja kamarátka si tiež dala odstrániť pigmenty, dala si ich vypáliť, ale zostali jej tam jazvy a naviac sa jej tam urobili znamienka znovu.
Ak ti môžem poradiť, ak máš veľa malých znamienok po tele, nechaj to tak, veď aj to je pekné, ale ak máš i pár väčších, daj si ich odstrániť, myslím, že neoľutuješ. Papa.