hľadám gynekológa - BA - dobrého

Príspevok v téme: hľadám gynekológa - BA - dobrého
floki

Ahoje, prosim poradte mi dobreho gynekologa v BA, podstate je jedno kde, ale predovsetkym v Petrzalke, Starom meste, Novom meste a v okoli tychto casti. Mam problem s otehotnenim, konkretne hormonalnu poruchu a koli praci som sa prestahovala do BA. Preto hladam dobreho gynekologa, ktory by mi pomohol s mojimi problemami a takeho, ktory aj berie nove pacientky :) Velmi by som chcela babatko a spravim preto vsetko!!! Dakujem za naozaj uprimne a preverene odpovede :)

Laurina22

Ja mam dobreho lekara v BA v Ruzinove-Mudr.Roman Zacok, velmi fajn

Nespokojna no s kartou som aj ja mala svoje problemy:-/

nespokojná7

NEODPORÚČAM MUDR. STANKA!!!
za preventívnu kontrolu si vypýtal 10 eur, lebo vraj mu to poisťovňa nepreplatí. totižťo som zmenila lekára. overila som si to v poisťovni a preplatili mu to.
keď som od neho odišla, na dvakrát som musela prísť po kartu a nakoniec mi dal iba výpis z jeho kontroly, správa o vyšetrení prsníkov chýbala a od predchádazajúceho lekára nič. ešte mi sestrička tvrdila, že som im kartu nedosiela, lebo im sa nič nemôže stratiť.
Veľmi nepríjemný, neochotný a keď chcete odísť, tak sa stratí karta... teda nič ste mu nedoniesli.

floki

Dakujem vam za tipy, dufam, ze si vyberiem dobre. Je to tazke, takze fakt neviem, podla coho si vyberat. Neviem preco, ale skor ma to taha ku gynekologovi - chapovi, asi preto, ze som bola zvyknuta na chlapa, ale samozrejme ked ma byt ta zena dobra, tak snad si zvyknem.

businka

Odporucam tuto www.gyn-zena.sk pani doktorku Chabadovu. Je velmi mila, poctiva a hlavne dokladna a ma peknu novu ambulanciu so vsetkym vybavenim.

ahojaaaaaa

ahoj,,, ja mam doktorku Smrekovu... je velmi dobra. a ked mas problem tak sa na teba nevyslkale ze to je normalne ako vacsina zadubenych bratislavskych gynekologiciek... a robi dokladne vysetrenia, takze odporucam...