Tajomstvo - The Secret

Príspevok v téme: Tajomstvo - The Secret
aduliena

Možno si niektorí poviete, že sem táto téma nepatrí. Myslím si však, že súvisí s duševným zdravím. Veľmi by som Vám všetkým bola vďačná, keby ste sem prispeli svojimi skúsenosťami, názormi a postrehmi.
Ide o knihu, dvd alebo cd The Secret - Tajomstvo od Rhondy Byrne.
Čo na to hovoríte tí, ktorí ste to čítali alebo videli? Funguje to, pomôže, je na tom nejaká pravda?
Ďakujem za vaše príspevky.

Genesis

Hihi boze toto su take peckoviny ze az :).. poznam tolko pozitivnych a dobrych ludi a aj tak im to bolo prd platne :) ... a ked si to tak vezmem spatne kolko silne pozitivnych a dobrych ludi zilo na tejto planete a ako sa im za to zivot odvdazil :) ... umierali v bolestiach a mohli akokolvek verit ze sa z toho dostanu

toto je realita nie the secret :)

ako nic proti pozitivnemu mysleniu ale secret je v mnohych pripadoch nebezpecny pretoze si koledujete ze slepou vierou si skor ci neskor narazite hubu o realitu :) ... ta totiz nepusti

Bestboy

Tajomstvo alebo The secret je super dokument a ešte keď k tomu pridám knihy od Joa Vitaleho ako sú Kľúč,Sila príťažlivosti , Svet bez hranic a pod..je to úžasné.Ja myslím pozitívne a šťastie sa stalo reálnym.Konečne sa mi darí a už som nečakane prišiel k 1000dolárom.Stačí myslieť pozitívne a Veriť.A nie len tieto všetky knižky to potvrdzujú,ale o tom je aj Viera a ak si nájdete knihu napr. Sila pozitívneho myslenia tak sa o tom presvedčíte.Plne podporujem všetko toto.

Deria

genesis, karma sa neda vymysliet. bud existuje alebo nie. zivot sam je totiz casto plny bolesti, odhliadnuc od toho, ci je to karmou alebo nie.

Genesis

Ve:

Ano karma je super vec :) bud rada že k tebe nepatril len ten náramok :) bohužiaľ k niekomu nepatria ručičky alebo nozičky alebo k niektorým párom nepatri dieta tak jednoducho umrie

osobne ten kto vymyslel karmu ak teda skutočne existuje mal by isť sedieť na niekoľko doživotí za zločiny proti ľudskosti. Nikdy nepochopím aký význam má trestanie jedinca za jeho chyby o ktorých ani nevie a nemá sa z nich ani ako poučiť.

lost

No ja som posledne 3 roky bol sialene pozitivny a tak sa mi aj darilo.
tento rok (2011) som sialene negativne zmyslajuci a tak sa aj dari...

hmmm, nieco na tom mozno bude, alebo je to len nahoda :D

Ve

danuska,
takto secret nefunguje :-))))

to, že ti niekto niečo ukradne je karma, ktorú bolo treba stratiť, nič nie je náhoda, možno si niekedy niečo ty niekomu zobrala (možno ako dieťa), alebo tá vec ku tebe nepatrila

ja som si kúpila náramok, ktorý mi behom hodiny na ruke nebol...nepatril ku mne

to je život

Genesis

Považujem zákon priťažlivosti the secret za čistý biznis.

Je pomerne ľahko vyvrátiteľný praxou a logikou. Daná kniha mala urobiť len dve veci ... zarobiť peniaze a dať ľudom ktorí sa trápia nádej a to tak aby ich povzbudzovala k pozitívnemu mysleniu.

danuska2552

Mam otazku.Ked mi niekto ukradne nejaku veci,a ked verim ze sa to vrati spat tak sa vrati?Funguje aj na totmo tajomstvo?