ACIDUM FOLICUM A DUPHASTON

Príspevok v téme: ACIDUM FOLICUM A DUPHASTON
mia

Ahojte ...chcela by som sa opýtat,či má niekto skusenosti s touto kombináciou.Ja ích beriem,pretože sa mi nedarí otehotniet.Pred 10.rokmi som bola na operácií slepého čreva a po nej som začala mávat velké problémy.Najprv to boli silné bolesti prvých dvoch dnoch menštruácie,sprevádzané zvracaním a krčami a neskôr som zistila, že mám problém s otehotnením.Lekárka skúšala rôzne lieky,ktoré by mi mali pomôct,no stále nič.Pomôže mi prosím vás niekto,čo mám robit,aby som nemala takéto stresové dni a čo mi tak môže pomôct?Velmi túžim po bábätku a fakt neviem čo dalej.PLEASE....Dakujem

Ivka 1

Laura k Duphastonu je dobré užívať Aloe s prídavkom brusníc,aspoň jednu - dve dávky včelej materskej kašičky, potom prípadne pokračovať včelím peľom a kyselina listová je tiež veľmi dobrá, samozrejme vitamín E.

laura35

DObrý deň,po užívaní HAK nemám rok menš.užívam Duphaston, no nepomáha
pribrala som, som unavená podrazdena a kvoli tomu mi endokrinol. predpisala D. a rada by som otehot.; vedel by niketo poradit nejake pripr. prod.ktoré by zabrali, ked synt.hormony nepomahaju????

RNG

acidum folicum(kyselina listova) nemusis vysadit, to je dobry doplnok . B-6, B-12 a kyselina listova su v tele potrebne na hromadu funkcii, vcitane tvorenia cervenych krviniek a neutralizacie skodliveho produktu travenia,homocysteinu, ktory je zodpovedny za zdrsnenie povrchu ciev a tym usadeniny na stenach ciev a to viac, nez zname cholesteroly(LDL).
Yam ber 2x1 gram, tak isto Dong Quai.

mia

Ahoj RNG.Dnes mi došla zásielka.Mám z nej radost a preto by som sa ti chcela podakovat,že mi si odporúčil tieto prír.produkty.No mám otázku:mám ich užívat podla návodu?Mám vysadit acidum folicum a duphaston a začat brat prír.produkty?O mesiac idem na kontrolu k lekárke-gynekologičke,zistí že som vysadila tie lieky?Chcela by som tentokrát skúsit tie produkty.Lieky mi nezabrali,pretože som mala počas menštruácie problémy...Vopred ti dakujem....

mia

Ahoj RNG.Dobierka by mi mal príst behom týždna.Velmi sa na nu tešíma verím,že mi pomôže.Neozývala som sa,lebo som znova mala velké tažkosti s menštruáciou.Ako vždy silné bolesti,krče a zvracanie.No pevne verím,že tvoje prír.produkty mi pomôžu.Ahoj ...Mia

mia

Ahoj RNG.Práve som sa dovolala do Lučeneckej predajne.Ako som už písala,objednala som si prír.produkty-DONG QUAI a YAM.Velmi sa teším na dobierku.Dúfam,že mi pomôže.Dakujem.S pozdravom Mia.

mia

Ahoj RNG.Dnes som mailom odoslala objednávku na prírodné produkty Dong Quai a Yam.Nevedela som sa dovolat mobilom.Dúfam,že objednávku prijali a zašlu mi zásielku poštou.Objednávala som na partnerové meno.Dakujem ti ešte raz a prajem ti krásny den.S hlbokým podakovaním...Mia z Košíc.

mia

Ahoj RNG.Dakujem ti,že si sa mi znova ozval.Som naozaj rada,že niekto mi naozaj chce pomôct.Dnes si objednám Dong Quai a Yam.Dúfam,že mi pomôžu.Som ti naozaj vdačná,za tvoje rady a pomoc.Teším sa na dobierku.S pozdravom Mia