Ahojte ...chcela by som sa opýtat,či má niekto skusenosti s touto kombináciou.Ja ích beriem,pretože sa mi nedarí otehotniet.Pred 10.rokmi som bola na operácií slepého čreva a po nej som začala mávat velké problémy.Najprv to boli silné bolesti prvých dvoch dnoch menštruácie,sprevádzané zvracaním a krčami a neskôr som zistila, že mám problém s otehotnením.Lekárka skúšala rôzne lieky,ktoré by mi mali pomôct,no stále nič.Pomôže mi prosím vás niekto,čo mám robit,aby som nemala takéto stresové dni a čo mi tak môže pomôct?Velmi túžim po bábätku a fakt neviem čo dalej.PLEASE....Dakujem
ACIDUM FOLICUM A DUPHASTON
acidum folicum(kyselina listova) nemusis vysadit, to je dobry doplnok . B-6, B-12 a kyselina listova su v tele potrebne na hromadu funkcii, vcitane tvorenia cervenych krviniek a neutralizacie skodliveho produktu travenia,homocysteinu, ktory je zodpovedny za zdrsnenie povrchu ciev a tym usadeniny na stenach ciev a to viac, nez zname cholesteroly(LDL).
Yam ber 2x1 gram, tak isto Dong Quai.
Ahoj RNG.Dnes mi došla zásielka.Mám z nej radost a preto by som sa ti chcela podakovat,že mi si odporúčil tieto prír.produkty.No mám otázku:mám ich užívat podla návodu?Mám vysadit acidum folicum a duphaston a začat brat prír.produkty?O mesiac idem na kontrolu k lekárke-gynekologičke,zistí že som vysadila tie lieky?Chcela by som tentokrát skúsit tie produkty.Lieky mi nezabrali,pretože som mala počas menštruácie problémy...Vopred ti dakujem....
Mia , to nie su MOJE produkty, firma, co ich vyraba je NBTY. Inac podobne mozes najst od roznych vyrobcov.
mia, volaj tam v pracovnych hodinach(teda do Luceneckej predajne)