bolesti v crevách

Príspevok v téme: bolesti v crevách
ewa

dobry den, ahojte, chcela bx som poprosit o radu niekoho kto ma alebo mal podobne problémy.
pred niekolkymi mesiacmimi zacali problemy s vyprazdnovanim - aj dva dni som nebola a potom som mala hnacku potom zas zapcha a zas hnacka. Vyzera to na syndrom drazdiveho creva. Bolesti som nemala ziadne. Po ustupeni tychto problemov a "Normalizacii" vyprazdnovania sa objavili problemy so zaludkom, gastroenterolog mi zistil chronicku gastritidu s helicobacterom pylori, beriem lieky, ale zase sa mi zhorsili problemy s crevami, na WC chodim sice kazdy alebo kazdy druhy den, ale objavili sa bolesti v crevach, bodave, ktore prechadzaju az do chrbtice. A zaroven mam nafuknute brucho ale neboli ma a nemam vetry ani prelievanie v crevach. Stravujem sa zdravo, zelenina, ovocie, jogurty, nepijem, nefajcim. Myslite si, ze problemy s crevami mozu suvisiet s gastritidou a po jej vylieceni by mali ustupit alebo je to samostatny problem? Kolonoskopie sa desiim, tak sa jej snazim vyhnut. Prosim poradte co mam robit, alebo skusit, dakujeeeeeem

[zruseny12]

ewa,aj acidofilne mlieko z AGRA JE dobre,ked beries antibiotika...tak pij toto mlieko...ma nalepku,a na nej napisano desat milionov KTJ laktobacillius acidophillus...

ewa

este som zabudla povedat, teeda napisat, ze okrem tychto bolesti mam aj bolesti uzlin. Ja si myslim, ze vsetko so vsetkym suvisi, teraz beriem dvoje silne antibiotika, takze urcite budem mat creva zase rozhadzane, co je desne, aj preto ze idem buduci tyzden na dovolenku :(
Popri antibiotikach beriem Probio-fix. Mate s tym skusenosti, pomoze to?

RNG

creva treba precistit, nasadit spravne probiotika, hlavne po pouzivani silnych antibiotik proti helikobakteru sa premnozia plesne a kvasne kultury, lebo su vyhubene probiotika, ktore potlacaju plesne a kandidy(kvasne kultury, z toho je brucho nadute)
Takze Psylium(1 lyzica) collostrum (vysyp 15 kapsul) a dve kapsule probiotik o dve hodiny neskor. To som tu uz pisal primnohokrat na roznych temach na kandidu a kvasne infekcie.

[zruseny12]

ked pises,ze to vyzera na syndrom drazdiveho creva,tak znamena,ze potrebujes creva ukludnit...ja som si ich ukludnila a pomohla B-komplexom Forte/je to aj na stress/mala som tiez bolesti a take krce...odkedy beriem vbit.sk.B a pijem este acidofilne mlieko,creva sa ukludnili,ale uz musim byt opatrna,ja som bola na gastrofibroskopii.../mala som ist na kolonoskopiu,ale som to odvolala,lebo mi bolo zle aj som mala strach,ze mi potrhaju creva...:0((((..../
alebo,nebudes na nejake potraviny alergicka?