prosim chcela by som sa opytat... mala som zapal moc. ciest .... vyliecila som to doma popijanim caju a tak... po 3 dnoch palenie pri moceni prestalo... dnes dosli kramy.. ale zda sa mi ze kramy su cudne.. mam nejaku svetlejsiu krv... moze to byt preto ze pijem moc vela tekutin??? poradte...
zapal moc. ciest + kramy... poradte!!!
ewa.. tak dufam ze mne sa to casto opakovat nebude :((( nechcem to zazit este raz ... je to hnusna bolest.. bleee...
no navzdy asi nie, pretoze zapaly sa zvyknu opakovat, ja som ho mala asi 4 krat, z toho tri krat za posledny rok. Raz som sa vyliecila sama, asi nebol taky vazny, ale dva krat som musela brat anitibiotika. zalezi od zavaznosti. no a k tvojmu rpoblemu s kramami, podla mna to s tym moze suvisiet, lebo mocove cesty a gynekologicke cesty su velmi blizko a vela problemov sa prelina navzajom. Takze pokial take cudne nebudes mat aj o mesiac alebo pokial nemas ine problemy (bolesti, vytoky..) tak si mylsim ze si v poriadku
ginngi... a co je na tom ze sa vyliecim sama?? boze tolko ludi je na tomto fore ktory sa vyliecili samy... zacala som to liecit hned pri prvom priznaku... a som z toho vonku... dufam ze uz na vzdy...
uz nikto sa s tym nestretol???
aha ... niesu tu este nejake beby ktore by pomohli???
Mnoo tak podla mna hej to je z toho