co s tym? najhorsie je ze ked mi zacne byt nevolno tak este viac znervozniem atd. atd.. pekny priklad domino efektu. ma niekto "zarucenu" metodu ako sa toho psychicky zbavit, alebo je to pripad na lieky?
nevolnost pri nadmernej nervozite
Musís sa rozhodnut sám,ako postupovat dalej.Z mojej skúsenosti Ti len napíšem,že ked som už každé ráno vstávala s tým,že mi je zle a dávi ma a ku tomu som nemohla ani jest,tak som vedela,že je už celkom zle.A ked som si tak spatne pospomínala ako často mi bolo zle od žalúdka a často to súviselo so psychikou.Nakoniec bola z toho úzkostne-depresívna porucha,2 roky som sa liečila a teraz je už fajn.A nelutujem toho,že som išla za psychiatričkou i ked prvý krát som myslela,že tam poleziem kanálom.Darmo mi mohli vykladat,že to pojde bez liekov,to už bolo akosi mimo mna a nevedela som si s tým rady.Lekárka mi predpísala lieky,behom 2 týzdnov mi zabrali a stav sa výrazne zlepšil.Užívala som také,ktoré neoblbovali,takže som normálne chodila do roboty.Porozmýslaj teda,čo by bolo lepšie pre Teba a podla toho sa zariad.