Asi nejednu ženu trápia širšie boky.=( a tak isto aj mňa.....viete nejaké dobré cvicenia celkovo na nohy?!Ďakujem za príspevky!=)
Ach tie boky!!=(
to sa ti az tak podarilo schudnut? pretoze ja ked som schudla, dala som dole 3kg z bokov ani pasa to neslo, no a teraz ich mam spat..pritom sa nestravujem ze zle..mozem sa opytat aku mas vysku a vahu?
no ja som papala dost nezdrave veci...potom som zmenila stravu a schudla som 2,5 kg a 5 cm z bokov, 3 cm z pasa...ale uz ma nebavilo papat jak som papala a zacala som to porusovat..a nepribrala som ani gram...zo dna na den chudnem 0,2-0,3 ..=)a to baby zereeem =)
na cviky nemam linky pretoze studujem chudnutie uz asi 2 mesiace a neukladam si ich...
co znamena malinko upravit stravu? a nemohla by si hodit nejake linky ze co si ty cvicila?
malinko si upravite stravu a najdete si cviky na boky a urcite za kratku dobu uvidite vysledky..len treba vydrzat
chudnuca sa vyprdla na nas??!!=))
....a chudnucej nikde ... :-D
chudnuca:
A ake cviky si cvicila?!napis link!=)Diki!
Ahojte baby,
ja vam mozem len gratulovat a zaroven poradit ja som popri cviceni este jedal Stacker 3XPL - termogenicky spalovac a krasne sa mi podario schudnut. Ak ste odhodlane cvicit a troska dietovat vrelo vam ho odporucam
chudnuca...to si super schudla..nenapisala by si blizsie ze ake cviky si cvicila a co si papala?
to sa ti ako podarilo chudnuca? :) nerozpisala by si denny plan ako si cvicila a jedla?