Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hodgkinov lymfom - forum

Príspevok v téme: Hodgkinov lymfom - forum
marusa

Ahojte,
hladam ludi, ktori sa liecia alebo sa liecili na Hodgkinov lymfom, aby sme si mohli vymienat skusenosti, rady, dolezite informacie, alebo len tak si pokecat. Ja som sa liecila pol roka, brala som 6 cyklov chemo a 15 x radio, choroba ustupila do uplnej remisie. Odvtedy mam stale nejake zdravotne problemy, znicili mi imunitu, ale postupom casu sa to lepsi. Pocas liecby i po nej som mala k dispozici velmi malo informacii, v podstate len tie od lekara-onkologa. Postupom casu som a dopracovala k roznym kniham, konzultovala s lekarmi, ktori mi odporucili aj prirodne doplnky na podporu liecby. Bola by som rada, keby ste sa ozvali, ci uz ste priamo pacienti, alebo pribuzni, ci priatelia, pretoze viem podla seba , ze dialog a to, ze clovek vie, ze nie je sam, velmi pomaha. Prajem vsetkym vela zdravia a trpezlivosti. Marusa

Súvisiaci obsah

lek

Dostala som sa k tejto diskusii nahodou. Toto je odkaz pre RNG- ak sa do veci ako je Hodgkinov lymfom nerozumies tak sa do toho nestaraj.Prevencia pri lymfomoch neexistuje a kto o nejakej hovori, tak tomu nerozumie. Onkologickou liecbou sa vylieci vacsina pacientov.Avsak aj vylieceni pacienti vsak potrebuju podporu svojich lekarov, rodiny a aj priatelov napr. z lymfom.sk. Keby si to raz na vlastne oci cele videl, nepisal by si tie svoje blaboly

marusa

ahojte,
mrzi ma, ze som vyvolala takuto ostru vymenu nazorov. RNG naozaj sa nechcem lutovat, ani nechcem lutovat ostatnych, avsak myslim si, ze kazdy s touto diagnozou musel takou "lutovacou" fazou prejst a mojou predstavou bolo vzajomne si ju skratit, pretoze je neproduktivna. velmi si cenim tvoje pripomienky, betaglukany som aj ja vyskusala a mozem len odporucat. vsetkym nam je jasne, ze vysledok liecby je najdolezitejsi, ale pokusme si nejak sprijemnit tu neprijemnu cestu. cize nie iba informacie, alebo nie iba dialog, ale aj jedno aj druhe. k alternativnej liecbe sa asi clovek az tak rychlo a priamo na nete nedostane, pretoze az tak nevynasa a nie vsetci lekari a farmaceuticke firmy su jej nakloneni,prave preto som mala pocit, ze tu by sa to dalo dat nejak dokopy, klasicka liecba s alternativnou, aj s pokecom :-). vsetkym pekny den

RNG

takze vysledok, ci sa z toho dostane alebo nie je dolezity, je to len tema na vzajomne sa lutovanie a popisovanie klasickych onkologickych postupov, co najdes v kazdej lekarskej ucebnici?
Nuz prepacte, nepochopil som to a viac vas nebudem vyrusovat v popisoch svojich utrpeni a diskusiami z vasho denneho zivota.

ooo

RNG ona sa chce rozprávať s ľuďmi, ktorí prešli rovnakou liečbou ako ona... na tej stránke dostane presne to, čo chce... toto nie je téma kde sa rieši to či sa použije chemo alebo alternatívna liečba...

RNG

ooo, na danych linkoch je sice velmi dobre popisana najmodernejsia diagnostika ale linky su sponsorovane farmaceutickou firmou ROCHE, tj je tam zastupeny len klasicky onkologicky pristup k odstraneniu=vyrezat, vypalit, otravit.
Predchadzanie =prevencia tam nie je adresovana ani ucinne liecenie a odstranenie rakoviny prirodnymi a alternativnymi metodami.

ooo

www.lymfom.sk to je link, na ktorom sú infošky o tom celoslovenskom stretnutí... inak na chate sú ľudia stále nielen v stredu a v sobotu, väčšinou večer sa tam zliezajú a medzitým si môžeš pozrieť archív

RNG

adaptogeny pomahaju spamataty sa z nasledkov chemoterapie a ozarovania. Odporucam astragalus(2x1 gram+), ktory je klinicky ucinny hlavne na stavy po ozarovani.
Na vybudovanie bielych krviniek je ucinne brat davky betaglukanov, 3x400 mg denne. Zdorje betaglukanov su rozne, od kvasiniek, cez huby a plevy niektorych zrnin.
Odporucam napr vytazok z huby Agaricus Blazei Muril, ktory dochadza v aj v kapsuliach s obsahom az 275 mg betagukanov(D-frakcia), odporucam osobne davku 3x2 kapsule denne.