Ludia urcite to poznate drzite dietu a ak sa vam naskytne pohlad na cokoladu ktora je pred vami urcite neodolate a to je moc problem ja viem schudnut lahko lenze neviem odolat sladkostiam a inam drobnostiam proste sa mi neda prosim poradte dajake ucinne triky inac mam 165 cm 53 kg a len ti kila potrebujem dole dakujem za vopred pripevky
Ako nato???
secretkaa ja fim ale som potrebovala kvoli tomu ze bol ples a do siat som musela vies heh som blba vim
nemas velaaaa.... to radsa cvicivaj neblazni!!! Davaj si pozor na anorexiu ani nevies ako pride a tak lahko sa toho nezbavis. Ja mam 167cm a 59kg. Je pravda, ze som za posledny cas pribrala, ale je to vzdy lepsie ako ked som mala 49kg a vsetci na mna pozerali ako mi kosti hrkaju :D. Takze si najdi nejaky pravidelny sport a ziadne chudnutie a kludne si mozes dat aj sladkost :-)
papa
secretkaa presne tak co uz ale sere ma to vies ale ja mam take motto od zajta chudnem a to uz vravim rok ale co uz no ale pred mesiacom som schudla za tyzden styry kila tak pohoda ale zas som ich nabrala spetco uz
secretkaa mam 16 rokov ale vis tie partie ma trapia mozno vyzeram chudo ale vies brucho mama ko pavuk a na nohach celulitidu vis