mam taky problem... ked idem na wc cikat tak ma to strasne boli a pichaa... moj priatel tvrdi ze mozem byt prechladenaaa... a stale mam pocit ze mi treba cikat... aj ked netrebaa... prosim pomozte ked ste sa s tym niekto stretli... dakujeeeem...
Pri moceni ma strasne boli...
maycoqa: a ty naco este cakas, preco to neliecis?! zapal ti len tak lahko sam od seba neprejde...a ked nechces skoncit v nemocnici, tak nieco proti tomu aj rob a necakaj na zazrak! pi urologicky caj, chod do lekarne a povedz, co ta trapi a oni ti urcite poradia...tusim nejaky "napoj" z brusnic treba tiez pit. Teplo sa obliekaj, nemaj hole krize, nesed na studenom...a neviem, kolko mas rokov, ale ak je to nad 15, tak mame ani nemusis hovorit, ze ides ku doktorke. Ja ked som chodila casto curat, tak som sla na gyndu a nasli mi aj krv v moci. Liecili mi to antibiotikami. Nie je to ziadna sradna, tak sa rozhyb a zacni to liecit.Ked sa hanbis ist na gyndu, tak chod najprv ku obvodnej doktorke a uvidis, ci ta ona posle k niekomu inemu.
bojim sa ze mi nieco na to povie moja mama :( a bojim sa ze ostanem v nemocnici :( chodim skoro kazduu hodinu na WC-ko a uz to neni normalne :( naozaj sa moc bojíím :(
INAK JE DOBRE IST AJ KU GYNEKOLOGOVI, LEBO INFEKCIA Z MOC. CIEST U ZIEN MOZE PRECHADZAT DO VAGINY A NAOPAK.
s tym netreba ist ku gynekologovi, ale k obvodnej, zistovat bude problem na zaklade mocu, ked je problem s cikanim, tak nie je nic, coho sa treba bat.
mayocka chces mat zapal obliciek a oblickovy zachvat? pri nelieceni sa ti mozu trvale poskodit oblicky...a preco to nechces povedat mame?si myslis ze ona nebola nikdy prechladnuta?a s tymto nemusis ist podla mna ku gynekologovi len k obvodnej..sak to nema nic spolocne s posvou a maternicou a pod...ale to by si mala vediet..myslim ze ste sa v skole ucili ludske telo
a tieto reci ze bojim sa ist k doktorovi-uz je to trapne...chrante si zdravie pokym ho mate...lebo takymto sposobom ho dlho mat nebudete a potom budete nariekat
majyocqa nechcem ta strasit,ale chod k doktorovi,cim to budes odkladat dlhsie tak to bude horsie.bez antibiotik si navodis zapal obliciek....presla som si tym a chcem ta varovat.tiez som si myslela ze to prejde,ale ked som nemohla ist na malu a mala som tam kvapky krvi.tak som skonila v nemocnici.a to som chytla zapal z toho ze som sedela na studenej zemi.banalita.tak povedz mame,nato ju mas a hajde za doktorom.
ahojte....maam ten isty probelm ako ta baba "cikat" :) nwm co maam robit a ku doktorovi nechcem ist v zivote som u gynekologa nebola.... a navyse to nevie ani moja mama... :( bojim sa jeej to aj povedat.. :( co maam robit? :( a moj priatel si myslii ze to prejde :( ako sa toho zbaviim? :( dakujem za odpoved..dufam ze mi pomozete :)
ja si myslím,že ide o zapal močových ciest a odporučam lekara
ked mam zapal oblicky mozem lezat v teplej vode? a este mam docela silne antibiotika a neviem ci mozem na ne fajcit nic v pribalovom letaku otom nebolo...neviete mi niekto poradit?..dakujem
n... neumyvam sa tam dole nikdy obycajnym mydlom.. pocula som ze to vraj vobec nie je dobreee...