Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pri moceni ma strasne boli...

mayocqa..

Tak som bola u doktorky a povedala mi ze to je zapal obliciek... no a povedala cosi o nemocnici ae najprv ze mi da antibiotika a urologicky caj do pondelka..a ze podla toho ako mi lieky zaberu sa uvidi ci pojdem lezat aebo nie.. :)v pondelok jeej maam doniest moč... :) tak dufam ze mi to prejde... :)

oxy... nie nic ma neboli ani horucky nemaam a ani hlavaa :) len jedine co ma boli je to ked močím :( ae snad to prejde do toho pondelka

A dakujem za pomoc... :)

alzbee

mayocqa: a tak naco cakas? preco to neliecis?! ja nikdy nepochopim takyto pristup k svojmu zdraviu..ved to ti same od seba neprejde! bude to len horsie a horsie...chod s tym k doktorke. Drzim palce

mayocqa..

zo zaciatku to ani tak neboli.... lenze uz na konci to boli riadne :( a bojim sa ze to bdue neaky riadny zapal aebo co :( a myslim ze v moci maam aj take male podocky krvy :(

aluska

ja neviem...ved zajtra uvidis.tak pokym nemas nejake velke bolesti tak by to nemalo byt uplne vazne ale ak mas krv tak zapal mas urcite

mayocqa..

povedala som to mame..a ta mi poradila vykupat sa v repiku... :) ae zajtra idem ku doktorke..bojím sa tam ist ae naozaj musim nabrat odvahu... aak budem mat v moci krv tak co sa stane? :( je to nieco zlee?? :(

aluska

mayocka ak nechcesmat zapal obliciek tak utekaj k doktorovi!boze ved mama ta pochopi..tieto reci ze bojim sa to povedat mame, to si strc niekam...ty dopadnes velmi zle dievca..ale ked si nedas poradit...