mam taky problem... ked idem na wc cikat tak ma to strasne boli a pichaa... moj priatel tvrdi ze mozem byt prechladenaaa... a stale mam pocit ze mi treba cikat... aj ked netrebaa... prosim pomozte ked ste sa s tym niekto stretli... dakujeeeem...
Pri moceni ma strasne boli...
Super teda, ze si nabrala odvahu a sla:)) prajem skore uzdravenie:)
Tak som bola u doktorky a povedala mi ze to je zapal obliciek... no a povedala cosi o nemocnici ae najprv ze mi da antibiotika a urologicky caj do pondelka..a ze podla toho ako mi lieky zaberu sa uvidi ci pojdem lezat aebo nie.. :)v pondelok jeej maam doniest moč... :) tak dufam ze mi to prejde... :)
oxy... nie nic ma neboli ani horucky nemaam a ani hlavaa :) len jedine co ma boli je to ked močím :( ae snad to prejde do toho pondelka
A dakujem za pomoc... :)
mayocqa.., a inac si v poriadku??? hlavicka a tak..lebo normalny clovek by uz davno bol u lekara...
mayocqa: a tak naco cakas? preco to neliecis?! ja nikdy nepochopim takyto pristup k svojmu zdraviu..ved to ti same od seba neprejde! bude to len horsie a horsie...chod s tym k doktorke. Drzim palce
zo zaciatku to ani tak neboli.... lenze uz na konci to boli riadne :( a bojim sa ze to bdue neaky riadny zapal aebo co :( a myslim ze v moci maam aj take male podocky krvy :(
ja neviem...ved zajtra uvidis.tak pokym nemas nejake velke bolesti tak by to nemalo byt uplne vazne ale ak mas krv tak zapal mas urcite
ako moc vazne?? :( a tej krvy v moci ma byt vela aebo len take bodocky? pritom by som musela ist do nemocnice?
moc v krvi moze byt zapal mechura, mocovych ciest alebo aj obliciek..a to moze byt vazne
povedala som to mame..a ta mi poradila vykupat sa v repiku... :) ae zajtra idem ku doktorke..bojím sa tam ist ae naozaj musim nabrat odvahu... aak budem mat v moci krv tak co sa stane? :( je to nieco zlee?? :(
mayocka ak nechcesmat zapal obliciek tak utekaj k doktorovi!boze ved mama ta pochopi..tieto reci ze bojim sa to povedat mame, to si strc niekam...ty dopadnes velmi zle dievca..ale ked si nedas poradit...