Viete mi niekto poradiť aký krém by som mala používať??? Ale prosím nie také ako nivea a spol. (tie z dm a 101) , lebo tie som všetky vyskúšala ale ani s jedným nie som spokojná...
Suchá pokožka celého tela
skuste si dat protopan ten je super na extrremne suchu a atopicku pokozku
Ja mám najlepšie skúsenosti s detskou kozmetikou. Je najšetrnejšia a odkedy mám deti, okrem šampónu používam len detskú kozmetiku - olej do kúpeľa, telové mlieko i mydlo
Na atopický ekzém je výborná kozmetika s kozím mliekom. Rovnako ako je vhodné nahradi´t kravské mlieko kozím aj v jedálničku
Ja pouzivam tento telovy krem s platinou a sneznymi riasami od cougar. Tie snezne riasy vedia prezit v extremnych podmienkach a prenasaju to aj do pokozky, fakt citim ze je silnejsia
www.cougar.sk
ja použivam Cien z lidla.. su na vyber 2 -bodylotion
a en druhy Body milk - ten je mastnejsí...
ja sama mam atopicku dermatitidu a vyhovuje mi,
treba sa vyhybať parfemovanym kremom..
tento z lidlu je super, ja pouzivam body lotion"
Mne pomohlo keď som si echala urobiť alergologické testy. Zistili mi alergiu na laktózu a vajcia, takže som ich vylúčila z jedálnička a pokožka sa výrazne zlepšila. Možno si nevedomky ubližujete niečím na čo ste alergický a telo vám to dáva takto najavo
na suchú pokožku je výborný olivový alebo arganový olej
Skús kozmetiku Protopan.je určená na suchú citlivú atopickú pokožku. Mne veľmi pomohla - protopan.sk
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
najlepšia vec na suchú pokožku tela podľa mňa je BIODERMA Atoderm notino.sk