Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bez priatelov

jaja

NO ajoj. tento problem poznam.presne ako keby som to pisala ja.. Teda, spred roka asi. Bola som na tom tak isto. Najviac ma trapilo, ze nemam ani s kym ist von, ked mi je naprd, nemam za kym ist.. Mala som kamaratov vela, ale boli to kamarati viac-menej len znami. a takych blizsich bolo malo.. mozno jeden..A ako to je teraz? ja ani neviem ako sa to stalo, ale nejak je tych kamaratov viac.. konkretne ti poviem o dvoch. Jedna je kamaratka, druhy je kamarat. Spoznala som ich na nete ;) Pre mna je to DOOOOST netypicke, ale stalo sa.. S tou kamaratkou to bolo tak, ze som napisala do isteho chatu (nie inzerat) iba tak, ze mi chyba kamaratka. Jedna z tych, co sa ozvali je super, stretli sme sa a je to:) no a ten kamarat, na toho som nartafila uuuuplne nahodou. a kedze som ho z videnia poznala, vedela som kto je co je, streti sme sa a teraz ho mozem s cistym svedomim hodnotit ako "muj uplne nejvic nejlepsi pritel".. Na kamaratov sa da natrafit fakt hocikde.. mojich dalsich som spoznala u mojej babky :-) Ale aby som ti nejak poradila: ak nevies najst ziadnu moznost kde by si niekoho spoznala, skus sa zapisat na nejaky kurz, mozno na nejaky cudzi jazyk - spojis prijemne s uzitocnym. :) Ked okolie uvidi ze si mila a je sa s tebou o com bavit, pochybujem, ze im to bude pripadat ako pchanie do rit, ale bude pre nich cest byt s tebou kamarat(ka). Joj, dlha uvaha. no nic. vela stastia ;)

Bombastik1x

Prečo každý chce viac priatelov alebo do konca partiu.Neviem aké maš zaujmy napríklad keby si mal futbal prihlas sa do niejakeho klubu a hraj a tam si isto niejakých najdeš.Ja mám síce kamáratov dosť ale iba jeden je ten čo by sa obetoval pomohol a nikdy nevykašlal.A čo škola tám priatelov nemaš?