Ahojte, trápi ma kozmetický (ale možno aj zdravotný) problémik... Na stehnách mi strašne vidno tzv. pavučinové žily - sú úplne tmavofialové a veľmi dobre viditeľné. Trápi ma to, lebo to vidno aj keď si dám minisukňu a v plavkách je to o to horšie... Mám 18 ale už to mám riaadne dávno, len soms a zatiaľ nad tým nepozastavovala. Čo je toho príčinou? Inak a nohy mi zvyknú opúchať, občas ani topánku neobujem :( Maminka mé vnútorné křčové žily, hrozí jej trombóza a ockovi tiež opúchajú nohy. Bože ja to nechcem teraz v takomto mladom veku... Dá sa niečím viditeľnosť tých žíl zmierniť? To je hrozné, mám strašne veľa zdravotných problémov, takých, o ktorých väčšina mladých ľudí ani nerozmýšľa... Napríklad mám ešte veľký problém s kĺbami, hocikedy ma sekne v členku alebo kolene a nemôžem chodiť, alebo v panve, v zápästí, v lakti... Potom pár minút vôbec nemôžem tou časťou tela hýbať:( Okrem toho bývam až neskutočne často chorá, v priemere 8krát do roka, mám slabú imunitu, pomalý metabolizmus a neviem čo ešte... Jednoducho strašne mi to bráni v normálnom živote, aký by mala mať 18ročná baba... Hnevá ma to a aj v škole kvôli tomu strašne veľa chýbam :(
Pár vecí, čo ma trápia
to bude asi geneticke ale v lekarni ponukaju siroku skalu prostriedkov napr.antistax,varixinal,treba to brat aspon dva mesiace,snad pomoze,existuju aj operacie